به گزارش خبرنگار مهر، دادستان، بخشدار به همراه فرمانده نیروی انتظامی و فرمانده حوزه مقاومت بسیج بخش محمدیه عصر سه شنبه در بازدید سرزده از تنها درمانگاه دولتی شهر محمدیه با مشکلات مراجعه کنندگان به این مرکز درمانی آشنا شدند.
مرتضی محمدی دادستان محمدیه در یان بازدید اظهارداشت: با توجه به شکایات مردم درخصوص نبود امکانات درمانی در محمدیه و مهرگان و دیگر شهرهای این بخش امروز بازدیدی از درمانگاه قائم صورت گرفت تا ضمن صحبت با مردم از نزدیک در جریان مشکلات قرار گرفته و برای حل آن تدبیر کنیم.
محمدی بیان کرد: اگر امکانات درمانگاه قائم و نیروی انسانی آن پاسخگوی مراجعان نیست باید از مسئولان استانی و ملی کمک بگیریم تا این وضعیت سامان یابد.
دادستان محمدیه گفت: طولانی شدن نوبت دهی در این درمانگاه، کمبود پزشک، طولانی شدن انتظار بیماران برای پذیرش و معاینه و نبود بخش تزریقات ویژه بانوان در شیفت شب از مهمترین مشکلات مطرح شده از سوی مردم است که باید در اولویت رسیدگی قرار گیرد.
علی اکبری مدیر درمانگاه قائم شهر محمدیه نیز در این بازدید ضمن ارائه گزارشی از خدمات ارائه شده توسط کادر درمانی درمانگاه اظهارداشت: با توجه به امکانات محدود درمانی و چارت سازمانی تعریف شده برای درمانگاه باید اذعان کرد نیروها بیشتر از توان خود کار می کنند تا کار مردم معطل نماند.
وی اضافه کرد: آمار پذیرش بیماران و میزان خدمات داده شده در این درمانگاه با توجه به وضعیت نیروی انسانی و کمبود امکانات نسبت به بیمارستان رازی قزوین تا دو برابر بیشتر است که نشان می دهد کادر ما فراتر از وظایف قانونی خود عمل کرده است.
مدیر درمانگاه محمدیه درخصوص نوبت دهی هم گفت: نوبت دهی پزشکان تخصصی مانند داندان پزشکی و مامایی از طریق سامانه و غیر حضوری است اما بیماران عمومی حضوری نوبت داده می شوند که با توجه به تعداد مراجعه کننده بالا معمولا زمان اعلام شده تا یک ساعت جلوتر اعلام می شود که گاهی این موضوع موجب نارضایتی مراجعه کنندگان می شود.
وی اظهارداشت: به دلیل جمعیت بالای بخش محمدیه همچنین مراجعه مردم از شهرها و روستاهای خارج از بخش به این درمانگاه دولتی، شاهد افزایش مراجعه کننده و حجم بالای پذیرش هستیم که قادر نیستیم به همه پاسخگو باشیم.
اکبری درخصوص افزایش پرسنل و پزشکان مورد نیاز و تامین نیرو برای بخش تزریقات ویژه بانوان در شیفت شب هم گفت: از آنجا که هنور تکلیف شبانه روزی شدن این درمانگاه مشخص نشده مسئولان نمی توانند خلاف قانون و مقرات بهداشتی و درمانی کادری را اضافه کنند.
زهرا عباسی یکی از مراجعین به این درمانگاه هم به خبرنگار مهر اظهار داشت: خدمات ارائه شده در این درمانگاه مطلوب نیست و پذیرش آن به سختی صورت می گیرد و ما رضایت نداریم.
اکبر بابایی دیگر مراجعه کننده هم گفت: متاسفانه با الکترونیکی شدن نوبت دهی در کمترین زمان این ظرفیت تکمیل می شود و باید ساعتها و یا روزها پشت نوبت تلفنی باشیم که این موضوع نیز به نارضایتی منجر شده است.
اکرم ربیعی دانش آموزی که پس از گرفتن مرخصی از مدرسه با مادر خود به درمانگاه آمده نیز به خبرنگار مهر گفت: بیش از یک ساعت در انتظار نوبت بودیم و هنوز پذیرش نشدم و امکانات این درمانگاه خهم خوب نیست زیرا چند باری که به این مکان آمدیم همیشه مشکل داشتیم.
پس از بازدید مسئولان شهر محمدیه از این درمانگاه مقرر شد برای حل مشکلات آن با تشکیل جلسه ای با حضور مسئولان استانی تصمیم لازم گرفته شود.
در شهر محمدیه حدود ۷۰ هزار نفر سکونت دارند که با احتساب شهرهای اقماری به طور میانگین این درمانگاه به ۱۵۰ هزار نفر جمعیت اطراف خدمات درمانی ارائه می دهد.
نظر شما