دبیر انجمن برنج کشور در گفتگو با خبرنگارمهر با انتقاد از شرایط نامناسب برنج و برنجکاران درکشور افزود : متاسفانه علی رغم هشدارهای متعدد مبنی برانباری شدن حجم بالایی ازبرنج در انبار کارخانجات شالی کوبی اما هنوزهمچنان روند واردات برنج به کشور ادامه دارد .
جمیل علیزاده شایق با اظهارنگرانی از نرخهای اعلام شده برای خرید تضمینی ارقام پرمحصول برنج درسال 86 افزود : کشاورزان مناطق شمالی همچنان به نرخهای اعلام شده سال جاری اعتراض کرده وخواستارتجدید نظرمسئولان و تغییر نرخها هستند .
وی با تاکید بر این که نرخهای تضمینی اعلام شده برای خرید محولات کشاورزی درسال جاری هیچ افزایشی در مقایسه با سال گذشته نداشته است ، گفت : علی رغم افزایش هزینه های تولید محصولات کشاورزی در سال جاری فقط نرخ خرید تضمینی پنبه آن هم در حدود پنج درصد درمقایسه با سال گذشته افزایش داشته است .
علیزاده شایق درمورد درخواست تعدادی از نمایندگان مناطق شمالی کشور بر تجدید نظر در قیمت خرید تضمینی برنج ، گفت : این در حالی است که انجمن برنج نیز پس از اعلام قیمت خرید تضمینی برنج در سال جاری نامه ای را برای وزیر جهاد کشاورزی و کمیسیون کشاورزی مجلس نوشته و خواستار بررسی نرخهای امسال شده است .
وی تصریح کرد : هرچند با توجه به شرایط فعلی بعید به نظر می رسید که تغییری درنرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی در سال جاری ایجاد شود.
نظر شما