پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ فروردین ۱۳۸۶، ۱۰:۵۴

حضور در مراسم دینی نقش مؤثری در بهبودی آلزامیر دارد

بیماران آلزایمری که اغلب از جوامع دینی خود دور مانده اند از نظر معنوی و فیزیکی منزوی می شوند، چرا که خاطرات آنها محو شده و نزدیکانشان برای مراقبت از آنها تلاش می کنند، اما در نشستی که به تازگی در ایالت متحده برگزار شده نقش مؤثر حضور در مراسم و نیایشهای دینی و درمان آلزایمر مورد تأکید قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، رهبران دینی روز گذشته اظهار داشتند: افرادی که هویت خود را به علت کهولت سن و عدم کارکرد درست مغز از دست می دهند می توانند به واسطه انجام آداب و مراسم دینی بهبود یافته و شرایط خود را به وضعیت مطلوبی برسانند.

حتی افرادی که الزایمر پیشرفته دارند از لحاظ معنوی می توانند به واسطه زندگی دینی تغذیه شوند.

جان زیل از حامیان با نفوذ درمان آلزایمر در جمع 40 نفری رهبران دینی و روحانیون گفت: ما باید با آلزایمر مبارزه کنیم و رهبران دینی در مقامی قرار دارند که بیش از هر گروه دیگری در جامعه می توانند در این راه مؤثر واقع شوند.

زیل یکی از مؤسسان مرکز مراقبت از بیماران آلزایمری، که از درمانهای غیر دارویی استفاده می کند اظهار داشت افرادی که آلزایمر دارند می توانند پس از شرکت در مراسم و نیایشهای دینی که محور آن محبت و تعامل با دیگران است نیروی سابق خود را بازیابند. آداب دینی از رسوم تا نیایشهای دینی تمام امور مورد نیاز آنها است.

بسیاری از سخنرانهای نشستی که طی هفته گذشته در ایالات ویرجینیا، آمریکا برگزار شد درباره این امر اتفاق نظر داشتند که افراد مبتلا به آلزایمر از زندگی دینی خود دور افتاده اند و علت آن تا حد زیادی به نزدیکان و خانواده های آنها باز می گردد و از سوی دیگر روحانی و رهبران معنوی نمی دانند باید چگونه رویکردی را نسبت به چنین بیمارانی در پیش بگیرند.

راث آهیرن مدیر برنامه ها و خدمات انجمن آلزایمر وستچستر اظهار داشت: باید با این افراد ارتباط برقرار کرد و محبت خود را با آنها سهیم شویم.

کد خبر 472851

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha