پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ مهر ۱۳۹۸، ۸:۵۲

معاون تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش گلستان خبرداد

اضافه شدن ۳۰۰۰ مترمربع فضای ورزشی به مدارس گلستان

اضافه شدن ۳۰۰۰ مترمربع فضای ورزشی به مدارس گلستان

گرگان- معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش گلستان از اضافه شدن سه هزار مترمربع به فضای ورزشی مدارس گلستان تا ۲۶ مهر ماه امسال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا طبرسا اظهارکرد: آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد تأثیرگذار در پرورش و تربیت دانش آموزان تلاش دارد در تمام ساحت های تربیتی شش گانه که در سند تحول بنیادین و برنامه ششم توسعه می باشد ورود کند.

طبرسا گفت: در حوزه تربیت بدنی ما به دنبال سواد حرکتی هستیم یعنی علاوه بر سواد دانشی نگاه مان به دنبال این است که بتوانیم نسلی تربیت کنیم که حداقل بتوانند نیازهای جسمی خود را بر اساس ساحت زیستی و بدنی پاسخ دهند.

وی افزود: سرانه ورزشی در استان گلستان علیرغم رسیدن به نقطه مطلوب وضعیت بهتری را نسبت به سایر استان ها دارد از جمله اینکه در بین ۳۲ استان با ۳۷ صدم متر مربع در جایگاه مناسبی است.

طبرسا گفت: در سال گذشته با حمایت مدیر کل  و مدیران شهرستان ها سه هزار و ۵۰۰ متر مربع به فضای ورزشی مدارس استان اضافه شد و تا هفته تربیت بدنی هشت کلاس درس تربیت بدنی در مدارس ابتدایی با اولویت مدارس دخترانه در شهرستان های استان در حدود هزار و ۸۰۰ مترمربع پس از تجهیز کامل وسایل ورزشی از قبیل تشک تاتامی و وسایل شنای سوئدی، دیواره های صخره نوردی، ترامپولین، میز تنیس، شطرنج، طناب های معلق و اقلام دیگر تحویل خواهد شد و همچنین یک سالن ورزشی به متراژ هزار و ۲۰۰ متر هم در اختیاردانش‌آموزان قرار خواهد گرفت که در مجموع سه هزار متر مربع به فضای ورزشی در هفته تربیت بدنی اضافه خواهد شد.

کد خبر 4729263

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha