پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۴ مهر ۱۳۹۸، ۱۸:۱۰

آیت الله نوری همدانی:

کار تعلیم و تربیت بسیار خطیر است

کار تعلیم و تربیت بسیار خطیر است

قم - یکی از مراجع تقلید شیعیان کار تعلیم و تربیت را بسیار خطیر دانست و گفت: دانش آموزان در واقع امانت‌هایی هستند که تربیت آنان به دست مدارس و معلمان محقق می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی عصر پنج‌شنبه در دیدار وزیر آموزش و پرورش که در دفتر این استاد سطوح عالی حوزه در قم برگزار شد، اظهار داشت: در میان مسئولیت‌های موجود در نظام جمهوری اسلامی فعالیت در آموزش و پرورش بسیار مهم و خطیر است.

وی گفت: باید از خداوند برای انجام خدمت در این مسئولیت طلب توفیق کرد.

این مفسر قرآن کریم افزود: دانش آموزان در واقع امانت‌هایی هستند که تربیت آنان به دست مدارس و معلمان محقق می‌شود و کار تعلیم و تربیت بسیار خطیر است.

وی بیان داشت: پیامبر اسلام(ص) فردی درس نخوانده بودند که با معجزه قرآن کریم امت را به مسیر هدایت کشاندند.

تعلیم و تربیت استمرار و نظارت می‌خواهد

آیت الله نوری همدانی اضافه کرد: کار تعلیم و تربیت استمرار و نظارت می‌خواهد و ارزش‌های جامعه می‌بایست حفظ شود.

وی گفت: خداوند در وجود انسان‌ها استعدادهای فراوانی قرار داده است که می‌بایست از آن به نحو احسن بهره‌برداری کرد که در این صورت موجبات پیشرفت در عرصه‌های مختلف فراهم می‌شود.

مرجع تقلید شیعیان افزود: اسلام ابعاد مختلفی دارد که معلمین باید این موارد را مورد توجه قرار داده و با صبر و حوصله و تسلط به محتواها در زمینه تعلیم دانش آموزان همت کنند.

کد خبر 4729756

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha