پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

تظاهرات روز خشم در تونس بنا به دعوت کانون وکلا

تظاهرات روز خشم در تونس بنا به دعوت کانون وکلا

پایتخت تونس روز جمعه شاهد برگزاری تظاهرات روز خشم به دعوت کانون وکلای این کشور بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، کانون وکلای تونس در اعتراض به بازجویی از شش وکیل عضو گروه دفاع از شکری بلعید و محمد البراهمی، تظاهراتی تحت عنوان روز خشم در پایتخت این کشور برگزار کردند.

این تظاهرات پس از آن صورت گرفت که هیات دفاع از بلعید و البراهمی از قاضی پرونده خواسته بودند که پرونده موسوم به «دستگاه محرمانه جنبش النهضه» را گشوده و متهمان آن را برای بازجویی احضار کند که این درخواست باعث خشونت در دفتر قاضی این پرونده شد.

هیئت یاد شده افزود: اسنادی درباره تشکل مخفیانه‌ای به نام (دستگاه محرمانه) در جنبش النهضه موجود هست که نشان می دهد این دستگاه عامل اجرایی دو ترور بلعید و البراهمی هستند.

به گزارش العالم، شکری بلعید و محمد البراهمی دو فعال سیاسی چپ‌گرای تونس با اعتقادات سکولار در سال ۲۰۱۳ و هنگامی که جنبش النهضة اداره کشور را به دست داشت، توسط افراد ناشناس ترور شدند که این امر باعث تظاهرات‌های گسترده در سراسر تونس شد.

این تظاهرات‌ها در نهایت به تضعیف النهضة و واگذار کردن قدرت به جریان سکولار در تونس انجامید.

کد خبر 4730434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha