به گزارش خبرنگار مهر، معاون منابع انسانی وزارت نفت روز پنج شنبه درحاشیه دوازدهمین نمایشگاه بین المللی نفت ، گاز و پتروشیمی گفت: مجلس باید در این باره به کمک وزارت نفت آید.
منصور معظمی گفت: هرچه قدرت را از مدیران نفت بگیریم باعث افزایش هزینه ها، طولانی شدن پروژهها و خسارت جبران ناپذیر به کشور می شویم درنتیجه باید روحیه جسارت و تصمیم گیری را در مدیران تقویت کنیم.
وی همکاری با شرکت های بین المللی که مواضع مشترک با ایران را دارند از مهمترین سیاست های وزارت نفت دانست و گفت: در مبادلات و تعاملات بین المللی مهمترین هدف کسب سود دوطرفه است .
به گفته وی، همکاری با شرکت های بین المللی که با ایران سنخیت دارند در دستور کار قرار داشته و صلاح صنعت نفت نیز مشارکت بین المللی است. وی برتعامل بین المللی و برون سازمانی تاکید وتصریح کرد: دربازار نفت همه رقبا به دنبال تصرف و تسخیر بازارهم هستند درنتیجه ایران تنها با رشد صنت نفت خود می تواند قدرت چانه زنی خود برای کسب این بازارها و عرضه محصولات به دست آورد.
وی ادامه داد: به عبارتی حفظ بازارموجود هم با توسعه صنعت نفت ممکن است. معظمی گفت: ضعیف شدن صنعت نفت ایران و توسعه نیافتن بازارمنجر به خدمت به رقبا می شود. معاون وزیر نفت همچنین درباره اصل 44 و تحقق آن در وزارت نفت گفت: درسایه این اصل مهم ، بخش عمده ای از وظایف وزارت نفت به بخش خصوصی واگذار می شود.
وی اظهارداشت: با اجرای این اصل بیش از 120 شرکت در صنعت نفت به ارزش تقریبی 110 تا 130 میلیارد تومان به بخش خصوصی واگذار می شود. وی منکر نیاز ایران به سرمایه و دانش فنی خارج از کشور نشد و گفت: اگرتحریم را به رخ ما می کشند به همین دلیل است پس اگر دیربجنبیم و کاری نکنیم تحریم به خطری جدی تبدیل شده و بر صنعت نفت تاثیر می گذارد.
وی اضافه کرد: بسیاری از محصولات تولیدی داخلی ما روزی وارداتی بوده اند.
معظمی همچنین با اشاره به وضعیت مناسب قراردادهای ایران درصنعت نفت در سال گذشته گفت: در سال 85 ، 9/37 میلیارددلار قرارداد نفتی امضا شد که با اجرایی شدن آنها بیش از 500 هزار شغل ایجاد می شود. وی گفت: درنتیجه مطالبی که مطرح می شود ناشی از کم اطلاعی یا مسائل سیاسی است.
نظر شما