پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۸:۰۴

کلام روز

کلام روز

خبرگزاری مهر - گروه دین و اندیشه: بی تردید کلام الهی و سخنان بزرگان دین، بهترین و مطمئن ترین چراغ راهنمای بشریت به سوی خیر دنیا و آخرت و کسب مواهب ارزشمند است . مرور روزانه برخی نکته های هدایتگر، نقش ارزشمندی در روشنگری ذهنی و روحی خواهند داشت .

آیه روز:

انما المؤمنون الذین اذا ذکر الله وجلت قلوبهم واذا تلیت علیهم آیاته زادتهم ایمانا وعلى ربهم یتوکلون .

مؤمنان، فقط کسانى هستند که چون یاد خدا شود ، دلهایشان ترسان می شود، وهنگامی که آیات او بر آنان خوانده شود بر ایمانشان می  افزاید ، و بر پروردگارشان توکل می  کنند .

سوره انفال، آیه 2  

احادیث امروز:

حضرت رسول (ص) فرمودند:

العفاف زینة النساء .

عفت، زینت زنان است .

نهج الفصاحه ، ص 425 ، ح 2008

حضرت علی (ع) در نهج البلاغه :

قدر الرجل علی قدر همته، صدقه علی قدر مروءته، شجاعته علی قدر انفته و عفته علی قدر غیرته .

اندازه هر کس به اندازه همت او است  و صداقت هر کس به اندازه شخصیت او است و شجاعت هر کس به اندازه زهد و بی اعتنائی او  به ارزشهای مادی است  و عفت هر کس به اندازه غیرت او است .

امام حسین(ع):

اصبر علی ما تکره فیما یلزمک الحق ، واصبر عما تحب فیما یدعوک الیه الهوی .

در راه حق و هدایت بر ناملایمات صبور باش و از شیرینی لذتها و هوسهای نفسانی درگذر .

نزهة الناظر و تنبیه الخاطر، ص 85

امام سجاد (ع) در صحیفه سجادیه:

الذی عظمت ذنوبه فجلت ، و ادبرت ایامه فولت حتی اذا رای مدة العمل قد انقضت ، و غایة العمر قد انتهت ، و ایقن انه لا محیص له منک ، و لا مهرب له عنک ، تلقاک بالانابة ، و اخلص لک التوبة ، فقام الیک بقلب طاهر نقی ، ثم دعاک بصوت حائل خفی .

بنده ای که گناهانش بزرگ و رو به فزونی است و روزگارش به او پشت کرده و برگشته تا چون ببیند که زمان کار گذشته و عمر به پایان رسیده و باور نماید که پناه و گریزگاهی از ( کیفر ) تو برایش نیست ، به وسیله توبه به تو روآورد ، و توبه را برای تو خالص گرداند ( شرایط آن از قبیل پشیمانی از گذشته و تصمیم بر دوباره نکردن آن را بجا آورد ) پس با دلی پاک و پاکیزه به سوی تو برخیزد و با صدای تغییر یافته ( زمزمه وار ) آهسته تو را بخواند .

کد خبر 473122

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha