به گزارش خبرنگار مهر، مجید قدمی عصر شنبه در حاشیه افتتاح یک آموزشگاه استثنایی خیرساز در کومله شهرستان لنگرود با اشاره به تحصیل ۱۵۰ هزار دانش آموز نیازمند آموزشهای ویژه در سطح کشور، اظهار کرد: این تعداد دانش آموز در هزار و ۶۲۰ مدرسه مشغول به تحصیل هستند.
وی به فعالیت ۲۳ هزار معلم در مدارس استثنایی کشور، افزود: وزارت آموزش و پرورش تلاش می کند تا امکانات آموزشی، پرورش و توانبخشی فراهم کرده و برنامههای مناسبی در این حوزهها برای دانش آموزان مدارس استثنایی اجرا کند.
معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به برخی از اقدامات انجام شده از سوی این وزارتخانه برای این دانش آموزان، گفت: تامین واکر، ویلچر، سمعک، عینک و کاشت حلزون و هزینههای دارویی بخشی از اقدامات حمایتی وزارت آموزش و پرورش از دانش آموزان استثنایی است.
وی همچنین در ادامه تأمین سرویس ایاب و ذهاب برای این دانش آموزان را یکی دیگر از اقدامات حمایت وزارت آموزش و پرورش عنوان و تصریح کرد: این سرویسها در مناطق محروم رایگان است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به اینکه به دنبال توسعه فعالیتهای این مدارس هستیم، بیان کرد: توجه به فعالیتهای ورزشی این دانش آموزان نیز در دستور کار قرار دارد و با برگزاری مسابقات کشوری نفرات برتر به کمیته ملی پارالمپیک معرفی می شوند.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۷۰ هزار دانش آموز نیازمند به آموزشهای ویژه در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند در این راستا اقدامات خوبی برای توسعه آموزشها فراگیر و تلفیقی در دستور کار قرار گرفته است.
نظر شما