پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ مهر ۱۳۹۸، ۲۳:۳۲

رئیس سازمان آتش نشانی شهرداری گرگان خبرداد

بهره برداری از ۲ خودروی آتش نشانی پیش رو در گرگان

بهره برداری از ۲ خودروی آتش نشانی پیش رو در گرگان

گرگان- رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گرگان گفت: همزمان با هفتم مهر، دو خودروی آتش نشانی پیش رو در گرگان به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر مهدی قره قاشی شامگاه شنبه در صد و هشتاد و سومین جلسه رسمی و علنی شورای شهر گرگان اظهارکرد: پروژه هایی را برای سال جاری تعریف کرده بودیم که با همکاری، شهرداری، شورای شهر و همکاران سازمان آتش نشانی محقق شد.

وی افزود: سامانه ثبت حریق و حوادث را تعریف کرده و در آن تعداد عملیات ها و زمان آن ثبت می شود.

قره قاشی گفت: همچنین برای خدمات بهتر و بیشتر ایستگاه عملیاتی شماره هفت در ویلاشهر ساخته شد که فردا با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان به بهره برداری می رسد.

وی ادامه داد: تجهیز دو دستگاه عملیاتی پیش رو و ایجاد پارک ایمنی کودک از دیگر برنامه ها بود که محقق شد.

قره قاشی بیان کرد: تجهیز یک دستگاه خودروی سنگین آتش نشانی از دیگر برنامه های سال ۹۸ است که خودروی آن تهیه شده و به یکی از استان های صنعتی ارسال می شود.

وی با تأکید بر نقش پیشگیری در حوادث تصریح کرد: ایجاد مرکز آموزشی برای شهروندان و نیروهای آتش نشانی را هم در دستورکار داریم.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گرگان اظهارکرد: در سال گذشته ۱۹ هزار و ۵۲۱ نفر ساعت آموزش در مراکز مختلف نظامی و انتظامی، موسسات آموزشی، بانک ها، بیمارستان ها، خبرنگاران و غیره انجام شد.

قره قاشی اضافه کرد: در سال ۹۷ همکاران آتش نشانی به بیش از دو هزار و ۴۰۰ عملیات حریق و حادثه اعزام شدند و مقایسه ۶ ماهه امسال با سال گذشته روند کاهش حواث را نشان می دهد.

کد خبر 4731412

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha