به گزارش خبرنگار مهر، محسن جعفری نژاد بسطامی بعدازظهر دوشنبه در نشست با مدیر روابط عمومی استانداری همدان با بیان اینکه روابط عمومی حوزه گسترده ای فراتر از اطلاع رسانی است، افزود: دغدغه مدیران ارشد استان نسبت به محیط زیست کم است و باید ارتقا پیدا کند.
محسن جعفری نژاد بسطامی ادامه داد: روابط عمومی پویا و جریان ساز می تواند به مشارکت اقشار گوناگون و مردم در رفع بحران ها کمک کند و رابط مردم و دستگاه اجرایی یا نظارتی باشد.
جعفری نژاد بسطامی تاکید کرد: کار کردن در حوزه های گوناگون محیط زیست نیاز به توجه و در نظر گرفتن مسائل گوناگونی دارد که اگر دقت شود می تواند مسائل زیادی را از پیش روی جامعه و استان بردارد.
وی بابیان اینکه وقتی در مورد توسعه پایدار صحبت می کنیم در حقیقت در خصوص محیط زیست سخن می گوییم و هیچ ارگان دیگری نمی تواند این خلا را پر کند؛ در خصوص توجه محیط زیست استان همدان به مسئله سرمایه گذاری گفت: طبق برنامه ریزی ها طی همراهی با سرمایه گذارانی که دغدغه و مسئله خاص محیط زیستی در انجام پروژه ندارند برنامه ها انجام می شود.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری همدان نیز گفت: محیط زیست متعلق به یک نهاد نیست بلکه متعلق به همه مردم است و بررسی و ارزیابی محیط زیستی پروژه ها سخت بوده و مسئولیت سنگینی دارد.
فاطمه حبیبی افزود: توجه به پیوست زیست محیطی پروژه ها در بدو کار سرمایه گذاران می تواند در رفع چالش های مرتبط با این حوزه موثر باشد.
وی اضافه کرد: اگر اتاق محیط زیست در ابتدای کار بررسی طرح های سرمایه گذاری باشد، مشکلات بعدی که ناشی از تاخیر سرمایه گذار در توجه به مسائل محیط زیستی پروژه مورد نظرش است ایجاد نشده و سرمایه گذار در استان حفظ می شود.
نظر شما