علی عباسی مدیرکل پزشکی قانونی مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان ایکه از ابتدا تا پایان طرح سالمسازی دریا ۴۷ نفر در دریای استان غرق شدند و این تعداد مقایسه ای با مدت مشابه سال قبل نداشته است افزود: ۴۴ نفر از غرق شدگان مرد و ۸۵ درصد غرق شدگان غیربومی هستند.
به گفته وی، محمودآباد، بابلسر، نوشهر و عباس آباد به ترتیب با ۱۰، ۹ و هفت نفر بیشترین شمار غریق را داشتند و شهرهای ساری، تنکابن و جویبار تابستان بدون غریق را پشت سر گذاشتند.
عباسی همچنین با اظهار اینکه ۳۱ نفر از غرق شدگان در خارج از طرح، ۱۰ نفر در بخش خصوصی، چهار نفر مناطق غیرقابل پوشش و دو نفر در داخل طرح غرق شدند گفت: مراد با ۱۸، شهریور با ۱۴، تیر با ۱۲ و خرداد با ۳ مورد ثبت غریق مواجه بودیم و سن غریق بین ۲۱ تا ۳۰ سال بوده است.
طرح دریا در سال جاری از اول خردادماه ۹۸ در حدود ۹۵ نقطه از ۳۳۷ کیلومتر ساحل خزر شروع شد و بهطور رسمی نیز ۳۱ شهریورماه پس از ۱۲۴ روز، سوت پایان این طرح برای سال جاری نواخته شد.
خبرگزاری مهر چند روز قبل گزارشی با عنوان «غمنامه دریا و ساحل/ دستکاری در آمار غریق مازندران» منتشر کرد که با واکنش مسئولان سیاسی استان مواجه شده بود.
نظر شما