به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی روز سه شنبه در اجلاسیه ویژه نقش امام خمینی (ره) در دفاع مقدس از سری برنامه های کنگره امام و شهدای مرکزی در خمین، اظهار داشت: این اجلاسیه با رویکرد توجه به نقش امام راحل در دفاع مقدس و بسیج ملت بزرگ، تربیت مردم مخلص و نیکوکار، مجاهد پروری، ایثار، جهاد و فداکاری، احیای فرهنگ ایثار و شهادت، تاسیس نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تاسیس اصل ولایت فقیه در دفاع از شرف، عزت، استقلال و سربلندی میهن اسلامی برگزار شده است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: این شاخصه های مربوط به امام راحل بسیار مهم، حساس، نورانی و پربرکت است و همواره باید در پژوهش، تحقیقات، فناوری، تعلیم و تربیت به مبانی سیاسی، اخلاقی، تربیتی ارزشمند امام و اصول فکری امام راحل که از خود به یادگار گذاشته است، توجه کرد.
دری نجف آبادی گفت: در عملیات های فاو، کربلای ۵، بیت المقدس و... شهدای بسیاری تقدیم اسلام و انقلاب شده است. شهدای عزیز در عالم ملکوت نام آور هستند و مقام آن ها بالاتر از انسان های دیگر است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: با همکاری فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی ۷ جلد کتاب در خصوص کنگره ملی نقش امام راحل در دوران دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان چاپ شده است.
وی گفت: فداکاری، روش امام، عظمت امام، صلابت و ویژگی امام، تمام این موارد سرمایه های بزرگی است که در حوزههای علمیه و دانشگاه ها تاثیرگذار است و باید به آن و ترویج آن توجه داشته باشیم.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار کرد: امروز حوزه های علمیه باید به فعالیت کانون های معنوی و فرهنگی، ترویج سیره امیرالمومنین (ع)، امام راحل و شهدا توجه کنند.
نظر شما