پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ مهر ۱۳۹۸، ۱۸:۲۶

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران:

صنایع پوشاک استان تهران فقط در شهرک‌های صنعتی مجوز تاسیس می‌گیرند

صنایع پوشاک استان تهران فقط در شهرک‌های صنعتی مجوز تاسیس می‌گیرند

تهران- مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: صنایع پوشاک استان تهران فقط در شهرک‌های صنعتی مجوز تاسیس می‌گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، یدالله صادقی عصر سه شنبه در جلسه رفع موانع تولید با بیان اینکه امکان ایجاد صنایع پوشاک در شعاع ۱۲۰ کیلومتر فراهم شده است اظهار داشت: صنایع پوشاک در استان تهران فقط در شهرک‌های صنعتی مجوز تاسیس می‌گیرند.

صادقی با اشاره به اینکه صنایع پوشاک در صورتی میتوانند در شعاع ۱۲۰ کیلومتری فعالیت داشته باشند که در شهرک های صنعتی دارای مجوز به ارائه خدمات و فعالیت بپردازند گفت: در صورت داشتن این شرایط به صنایع پوشاک جواز تاسیس داده خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه طرح رونق تولید از مباحث مهمی است که در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران با جدیت پیگیری می‌شود گفت: با توجه به اینکه پوشاک جزو صنایعی بود که امکان استقرارش در تهران وجود نداشت که لایحه ای به دولت ارائه شد و تصمیم بر این گرفته شد که موانع این فعالیت برداشته شود و هم اکنون تمام تلاش ما به حمایت از صنایع معطوف است از اینرو در مورد ایجاد صنایع پوشاک نیز این مصوبه جدید می‌تواند راهگشای تولیدکنندگان باشد.

مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت عنوان داشت: در حال حاضر تنها راه برون رفت از بن بست های اقتصادی استفاده و بهره برداری حداکثری از همه ظرفیت های داخلی است و هر چه قدر بیشتر بتوانیم این ظرفیت ها را توانمند کنیم بیشتر می توانیم به پویایی اقتصاد کمک کنیم.

کد خبر 4734463

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha