پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ مهر ۱۳۹۸، ۱۲:۴۹

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد:

لزوم تأمین سرمایه در گردش برای رونق شهرک صنعتی نهاوند

لزوم تأمین سرمایه در گردش برای رونق شهرک صنعتی نهاوند

نهاوند- نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی بر لزوم تأمین سرمایه در گردش برای رونق شهرک صنعتی این شهرستان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام نیا ظهر پنجشنبه در شورای برنامه‌ریزی و توسعه پایدار استان همدان که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه جامعه مخاطب شما اقشار مولد و کارگران هستند، تصریح کرد: امروز به‌واسطه نبود امکانات مناسب درمانی و زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های مناسب در این حوزه کارگران بسیاری گلایه‌مند هستند.

وی بابیان اینکه انتظار می‌رود درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان نهاوند توسعه یابد تا مردم برای بهره‌گیری از امکانات خدمات دارو درمان مشکل نداشته باشند، گفت: توسعه این مهم موجب جلوگیری از مهاجرت مردم نهاوند برای انجام خدمات درمانی به شهرستان‌ها و استان‌های هم‌جوار می‌شود.

نماینده مردم نهاوند با تأکید بر اینکه خوشبختانه امروز امنیت در راستای همدلی مسئولان در استان وجود دارد، گفت: یکی از مؤلفه‌های توسعه هر منطقه وجود امنیت است لذا انتظار می‌رود منابع اعتباری جهت رونق کسب‌وکار و همچنین پویایی کارخانه‌ها به استان همدان سرازیر شود.

وی ادامه داد: متأسفانه امروز به سبب نبود سرمایه در گردش ظرفیت بالقوه شهرک صنعتی نهاوند مغفول مانده است که در این خصوص درخواست داریم اعتبارات موردنیاز جهت پرداخت سرمایه در گردش به تولیدکنندگان نهاوندی پرداخت شود تا بسیاری از جوانان جویای کار شهرستان بتوانند در بستر آن کسب درآمد کنند و معیشت مردم نهاوند بهبود یابد.

کد خبر 4735964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha