پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ مهر ۱۳۹۸، ۱۳:۲۴

مدیرکل راهداری استان گلستان:

۲۳۰ دستگاه اتوبوس برای زائران اربعین از گلستان ساماندهی شدند

۲۳۰ دستگاه اتوبوس برای زائران اربعین از گلستان ساماندهی شدند

مدیرکل راهداری استان گلستان با اشاره به اینکه نرخ کرایه شرکت‌های مسافربری برای اربعین مطابق با سال گذشته است، گفت: ۲۳۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران از این استان ساماندهی شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو اربعین، مهدی میغانی ضمن بیان اینکه ۲۳۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران اربعین از استان گلستان ساماندهی شده است، اظهار داشت: روزانه ۱۰۰ دستگاه اتوبوس در هفته بازگشت زائران استان را از همدان منتقل کنند.

وی با تأکید بر اینکه نرخ کرایه‌های شرکت‌های مسافربری مطابق با سال گذشته مصوب شده است، یادآور شد: نظارت بر شرکت‌های مسافربری باید دائمی و مؤثر باشد و به‌شدت با افراد خاطی در این عرصه برخورد می‌شود.

مدیرکل راهداری استان گلستان با بیان اینکه عموم مردم و زائران می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به این اداره کل گزارش کنند، تصریح کرد: شماره تلفن ۳۲۶۸۱۷۹۲-۰۱۷ برای پاسخگویی به عموم مردم و دریافت گزارش‌های تخلفات در این عرصه ارائه‌شده است.

میغانی با اشاره به همکاری نهادهای مردمی و دستگاه‌های اجرایی استان گلستان در راه‌اندازی موکب‌های خدمت‌رسانی به زائران بیان کرد: بیش از ۴۰ دستگاه از استان گلستان در حال جابه‌جایی تجهیزات موکب‌ها هستند.

کد خبر 4737357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha