پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ مهر ۱۳۹۸، ۱۷:۱۲

اخطار جدی کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال به باشگاه نساجی

اخطار جدی کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال به باشگاه نساجی

رییس کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال با تشریح موضوع عدم صدور مجوز بازی برای برخی از بازیکنان باشگاهها گفت: کمیته وضعیت در راستای احقاق حقوق طلبکاران، قانون را بدون تبعیض اجرا می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، جمشید نورشرق درباره تصمیمات اخیر کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان فدراسیون فوتبال  گفت:در این مدت به خوبی نشان داده ایم که نام باشگاه‌ها هیچ تفاوتی برای ما ندارد و به وظیفه قانونی خودمان عمل می کنیم. مقرر شد باشگاه‌های بدهکار اجازه ثبت قرارداد بازیکنان خودشان را نداشته باشند و برای آنها کارت بازی صادر نشود. در این زمینه برای هیچ باشگاهی تبعیض قائل نشدیم. با این وجود مسئولان محترم باشگاه نساجی مراجعه کردند و تعهد دادند ۵۰ درصد از کارت بازی بازیکنانشان صادر شود و باقی نیز بعد از پرداخت بدهی صورت بگیرد. متاسفانه باید بگویم به همین توافق هم عمل نکردند و قریب به ۷۵ درصد از قراردادهای خودشان را ثبت کرده اند و تنها برای ۳ بازیکن این تیم کارت بازی صادر نشده است.

نورشرق اضافه کرد: متاسفانه باید بگویم باشگاه نساجی تلاش مورد انتظار را برای پرداخت بدهی های خودشان نکرده و پاسخگوی طلبکاران نیستند. این اخلاقی، حرفه ای و قانونی نیست که شما قرارداد منعقد کنید و سال ها طلبکار را منتظر بگذارید و توجهی به پرداخت حقشان نداشته و تنها به فکر ثبت قراردادهای باقیمانده خودتان باشید. جالب اینجاست که از قبل از شروع فصل بارها پیغام دادیم و مکاتبه کردیم ، درخواست کردیم این تکلیف این بدهی ها را روشن کنند اما اولین مراجعه باشگاه در آستانه شروع مسابقات لیگ بود، با این بهانه که اگر قراردادها ثبت نشود بازیکنی نداریم وارد زمین کنیم. حالا که به این میزان تعامل و همکاری صورت گرفته نه تنها به تعهدات خودشان عمل نمی کنند بلکه نسبت به عدم صدور کارت بازی همان ۳ بازیکن باقیمانده نیز هم معترض هستند. این به واقع دور از انصاف ، اخلاق و اصول حرفه ای باشگا ه‌داری است.

رییس کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال در پایان گفت: باشگاه نساجی در قبال طلبکارانش مسئول است و جمع بدهی این باشگاه مبلغ کمی نیست و با توجه به وعده ای که برای اخذ کارت بازی بازیکنان فعلی خود داده اند، کارت بازی این بازیکنان باقیمانده تا زمان عمل به تعهدات صادر نخواهد شد.

کد خبر 4737744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha