سیدعلی میرقاسم پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: تاکنون ۲۸ هزار و ۵۰۰ گلستانی در سامانه سماح ثبت نام کرده که از این تعداد ۱۳ هزار نفر درخواست کردند که گروهی اعزام شوند.
وی افزود: هماهنگی لازم با اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان برای در اختیار گذاشتن اتوبوس برای این افراد انجام شده است.
میرقاسم پور با بیان این که مرز خروجی زائران گلستانی، مرز مهران است، گفت: توصیه ما به زائران این است که از سفر با اتوبوس های شخصی خودداری کرده و به صورت شبه کاروانی در سامانه ثبت نام کرده و گروهی هم اعزام شوند.
وی ادامه داد: در سال گذشته ویزای ۲۳ هزار نفر از کنسولگری گرگان صادر شد که ۲۱ هزار نفر گلستانی و سه هزار نفر هم از خراسان شمالی بودند.
میرقاسم پور اضافه کرد: با وجود این که دو هفته به اربعین حسینی زمان باقی است پیش بینی می شود که قریب به ۴۰ هزار گلستانی در سامانه سماح ثبت نام کنند.
وی با تأکید بر این که گذرنامه زائران باید ۶ ماه کامل اعتبار داشته باشد، گفت: هزینه ثبتنام در سامانه سماح توسط زائران ۲۲ هزار تومان و توسط دفاتر زیارتی ۲۵ هزار تومان است که شامل هزینه بیمه و صدور کارت شناسایی است.
نظر شما