پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ مهر ۱۳۹۸، ۱۵:۲۵

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی:

یک تیم مصاحبه برای استخدامی های نفت ستاره خلیج فارس تشکیل شود

یک تیم مصاحبه برای استخدامی های نفت ستاره خلیج فارس تشکیل شود

بندرعباس-عضو مجمع نمایندگان هرمزگان گفت: تیمی متشکل از رئیس دانشگاه هرمزگان، رئیس‌هیات مدیره شرکت پالایش نفت، مدیرعامل پالایشگاه نفت ستاره ومدیرعملیات پالایشگاه میعانات برای مصاحبه ایجادشود.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مرادی ظهر یکشنبه در نشست «بررسی وضعیت جذب نیرو در بنگاه‌ها و واحدهای اقتصادی و تولیدی فعال» که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با بیان اینکه همه ما نفت ستاره را به عنوان یک پروژه ملی و بزرگ در سطح کشور قبول داریم، اظهار داشت: بر اساس وظیفه‌ای که داشتم در حضور رئیس جمهور درباره نفت ستاره خلیج‌فارس سخنرانی کردم.

وی با ذکر این نکته که بنده در مجلس نیز وظیفه خودم را در قبال نفت ستاره بندرعباس انجام دادم، ادامه داد: جناب آقای دادور، در شرایطی که نمایندگان مجلس طرح سوال از وزیر را مطرح کردند و از استانی دیگر موضوع خاص جنابعالی مطرح شد؛ بنده حمایت کردم.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان خود را منقد و ناراضی از بخش‌هایی از نفت ستاره خلیج فارس اعلام کرد و تصریح کرد: همراه با آقای دادور از اتاق کنترل پالایشگاه بازدید کردیم که حدودا ۴۰ نفر نیروی کارشناس حضور داشتند. بنده با تمام این افراد صحبت کردم و در این ۴۰ نفر حتی یک نفر هم نیروی بومی نبود.

مرادی با بیان این نکته که آقای دادور خواست اگر کسی به دفتر نمایندگان مراجعه کرد و دارای رشته مرتبط با پالایشگاه نفت ستاره بود به پالایشگاه معرفی شود، ادامه داد: حدود ۵۰ نفر نیروی مرتبط با رشته‌هایی که از سوی پالایشگاه معرفی شده بود از مقاطع لیسانس تا دکتری به پالایشگاه نفت ستاره بندرعباس معرفی شد.

وی افزود: بعد از حدود یک سال دوندگی در نهایت مصاحبه‌ای برگزار شد که در فرم ارسال شده توسط پالایشگاه، تمام این ۵۰ نفر مردود اعلام شدند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس مطرح کرد: پالایشگاه نفت ستاره اعلام کرد که سطح سواد علمی این افراد پایین است به همین جهت به دنبال این بودیم که سه نفر از نخبگان را به این پالایشگاه معرفی کنیم تا چه جوابی دریافت می‌شود.

مرادی با بیان اینکه یکی از این افراد را مستقیم پیش آقای صادق آبادی معاون وزیر نفت فرستادند، اظهار داشت: این شخص دارای مدرک پی‌اچ‌دی نفت، شش جلد کتاب و ۱۵ مقاله بین‌المللی بود که پس از تحویل مدارک به این شخص اعلام شده است که شما بر روی "مدیریت" خود بیشتر کار کنید و رد شده است.

وی با بیان اینکه دو نفر از این اشخاص که فارغ‌الاتحصیل دانشگاه فردوسی مشهد بودند به بنده مراجعه کردند، بیان داشت: اشخاصی از هرمزگان وجود داشت که در آزمون‌ رتبه اول را کسب می‌کنند اما به بهانه مصاحبه رد می‌شوند.

نماینده مردم حوزه مرکزی هرمزگان در مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: بنده به آقای صادق‌آبادی معاون وزیر نفت اعلام کردم که تیمی متشکل از دکتر شیخی رئیس دانشگاه هرمزگان، محمد صادقی عضو هیات مدیره پالایشگاه نفت ستاره بندرعباس، دادور مدیرعامل پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس و سروش زیگلری مدیرعملیات پالایشگاه میعانات گازی هرمزگان برای مصاحبه ایجاد شود.

مرادی خاطرنشان کرد: تمام تصمیمات گرفته شده در خصوص تایید داوطلبان مورد تایید همگان است.

 

کد خبر 4738711

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha