پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ مهر ۱۳۹۸، ۲۲:۰۷

آیت الله ری شهری:

آبروی افراد در خلال پرونده های انتظامی حفظ شود

آبروی افراد در خلال پرونده های انتظامی حفظ شود

ری- عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: پیگیری اطلاعات امنیتی و مواد مخدر وظیفه پلیس است، اما دنبال کردن مسائل اخلاقی در خلال پرونده‌ها و همچنین آبروریزی از نظر شرعی حرام است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله محمد محمدی ری شهری در دیدار با جمعی از اعضای پلیس پیشگیری تهران بزرگ، سرکلانتر و مسئولان پایگاه نهم انتظامی طی سخنانی با بیان اهمیت همکاری کارکنان ناجا با نظام در «اقامه حق» است، گفت: نیروی انتظامی یکی از بازوهای توانمند نظام و رهبری در اقامه حق به شمار می‌رود.

وی گفت: برای اقامه حق، باید حقوق شهروندانی که نیروی انتظامی با آن‌ها مواجه می‌شود، رعایت شود، زیرا در جامعه اسلامی غیر از عامه مردم، حتی متهمان و مجرمان هم از حقوقی برخوردارند که باید حفظ شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری سپس بر اهمیت دادن کارکنان ناجا به «رضایت عامه مردم » تاکید کرد: در عین اینکه برای اقامه عدل می‌کوشید، با درنظر گرفتن حق و عدل به شکلی رفتار کنید که اکثریت مردم از حکومت راضی باشند، روش حکومت‌های استکباری دنیا به نحوی است که به جای رضایت توده مردم درپی رضایت گروه‌های خاص مثلا ثروتمندان و صاحبان نفوذ هستند و این برخلاف سیره حکومت علوی است.

وی افزود: نکته بعدی در بایسته‌های اخلاقی کارکنان ناجا «مهربانی با شهروندان» است و  «رفق و مدارا» به عنوان نکته بعدی از ویژگی‌های اخلاقی نیروی انتظامی است.

ری شهری گفت: «خودداری از عصبانیت» نکته دیگر اخلاقی نیروهای انتظامی است، عصبانیت از دسیسه‌های شیطان برای منحرف کردن انسان از مسیر حق و عدالت است.

ری شهری افزود:: پیگیری اطلاعات امنیتی و مواد مخدر وظیفه پلیس است، اما دنبال کردن مسائل اخلاقی در خلال پرونده‌ها و همچنین آبروریزی و آشکار کردن عیوب شخصی و پنهانی افراد، از نظر شرعی حرام است و در دستورات دینی نیز از آن به شدت نهی شده است.

کد خبر 4739022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha