پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ مهر ۱۳۹۸، ۱۳:۱۷

معاون استاندار گلستان:

شاه کلید حل آسیب های اجتماعی در دست معلمان کشور است

شاه کلید حل آسیب های اجتماعی در دست معلمان کشور است

گرگان- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: شاه کلید حل آسیب های اجتماعی در دست معلمان کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا چراغعلی ظهر دوشنبه در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه فرهنگیان استان گلستان اظهارکرد: فرهنگیان همواره در اتفاقات و وقایع کشور نقش آفرین بوده و نقش موثری در جامعه دارند.

وی به حوادث و اتفاقات اخیر کشور در حوزه بین الملل اشاره کرد و افزود: امروز دشمنان قسم خورده ما دست به دست هم داده تا اقتدار نظام را از بین ببرند.

چراغعلی گفت: دشمن آرایش جنگی گرفته اما جرأت و جسارت حمله نظامی را ندارد زیرا می داند که مردم و نظام ما آمادگی مقابله با هر شرایطی دارد کمااینکه در دفاع مقدس هم این عمل را ثابت کردیم.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی و تحریم ها ادامه داد: ما از گلوگاه های سخت تر از این شرایط هم عبور کردیم و شهدای ما گواه این مسأله هستند.

چراغعلی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: امروزه آسیب های اجتماعی در جامعه بیداد می کند، شرایط سختی که بر سر خانواده ها خیمه زده و باید راه حل اساسی برای آن اندیشید.

وی مثال زد که در سال ۷۵ به ازای هر ۱۹ ازدواج یک طلاق ثبت شده، در سال ۸۵ به ازای هر ۹ ازدواج یک طلاق ثبت شده و در سال ۹۵ به ازای هر ۴.۲ ازدواج یک طلاق ثبت شده و یک طلاق عاطفی در کشور داریم که این امر رشد روزافزون آسیب ها را نشان می دهد.

چراغعلی گفت: این مسائل به استکبار جهانی ربطی ندارد بلکه همه مسئولان در آن نقش دارند.

وی افزود: اما شما معلمان می توانید با وظیفه خطیر تعلیم و تربیت نقش موثری در کاهش آسیب های اجتماعی داشته باشید.

چراغعلی به رشد چهار برابری آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: شاه کلید مسائل اجتماعی تعلیم و تربیت است و معلمان می توانند اتفاقات تحول آفرین را رقم بزنند.

کد خبر 4739588

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha