پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۵ مهر ۱۳۹۸، ۱۶:۵۴

دبیر ستاد اربعین استان زنجان خبر داد:

اعزام ۱۰۵۰ خادم به کربلای معلی

اعزام ۱۰۵۰ خادم به کربلای معلی

زنجان-دبیر ستاد اربعین استان زنجان از اعزام ۱۰۵۰ خادم به کربلای معلی برای ارائه خدمات به زائران در قالب ۲۱ موکب از استان زنجان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا حسینی ظهر دوشنبه در جلسه کمیته اطلاع‌رسانی و مستندسازی ستاد اربعین استان زنجان که در سالن کنفرانس صدا و سیمای مرکز زنجان برگزار شد، با بیان اینکه امسال ۱۰۵۰ خادم از استان زنجان برای ارائه خدمات به زائران مراسم اربعین حسینی عازم کشور عراق خواهند شد، گفت: این تعداد خادم قرار است در قالب ۲۱ موکب زنجان به ارائه خدمت بپردازند.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه همه برنامه‌ریزی‌ها جهت اعزام خدام و نیز موکب‌های عزاداری به کشور عراق از ماه‌ها قبل صورت گرفته و روز گذشته نیز شاهد اعزام اولین گروه از خادمان زنجانی به کشور عراق بودیم، تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، قرار است موکب‌های زنجانی روزانه زمینه اسکان ۲۶ هزار نفر را فراهم کنند. همچنین برای ۲۵ هزار زائر نیز تامین اغذیه خواهد شد.

حسینی با یادآوری اینکه از ۲۱ موکب زنجانی اعزامی به کشور عراق، ۱۱ موکب در نجف، ۴ موکب در مسیر نجف به کربلا، ۴ موکب در کربلا و ۲ موکب نیز در سامرا مستقر خواهند بود، ادامه داد: آنچه که در مراسم اربعین امسال بیش از سال‌های گذشته نمود دارد، مدیریت این مراسم به صورت مردمی است، یعنی برای برگزاری چنین مراسم باشکوه و عظیمی حتی یک ریال از منابع دولتی استفاده نشده و کاملا مردمی است.

دبیر ستاد اربعین استان زنجان با بیان اینکه زنجان همواره جزو استان‌هایی است که در مراسم اربعین حسینی حضوری چشم‌گیر داشته و این مهم امسال نیز محقق خواهد شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه مرز خسروی بنا به گفته مسئولان کشور عراق باز شده است اما معتقدیم شرایط خروج از ایران و ورود به کشور عراق از مرز مهران به مراتب بهتر از مرز خسروی است.

حسینی همچنین با قدردانی از رسانه‌های استان به خاطر انعکاس مطلوب اخبار مربوط به پیاده‌روی اربعین، خاطرنشان کرد: رسانه یکی از کمیته‌های فعال و پویای ستاد اربعین استان زنجان به‌شمار می‌رود؛ چرا که معتقدیم نقش رسانه‌ها در تبیین فلسفه اربعین، نقش پررنگ و بی‌بدیلی است.

کد خبر 4739885

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha