پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ مهر ۱۳۹۸، ۱۳:۰۵

مدیرکل پست استان همدان:

۴۰ هزار فقره گذرنامه در استان همدان توزیع شد

۴۰ هزار فقره گذرنامه در استان همدان توزیع شد

همدان - مدیرکل پست استان همدان بابیان اینکه گذرنامه های ۳ استان ایلام، کرمانشاه و کردستان از همدان به این استان‌ها ارسال می شود، گفت: ۴۰ هزار فقره گذرنامه در استان همدان توزیع شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد امیدی پیش از ظهر سه شنبه در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران که به مناسبت روز پست برگزار شد، اظهار داشت: شبکه پستی استان همدان در نیمه نخست امسال بالغ بر ۴۰ درصد رشد ترافیکی مرسوله داشته است.

وی با بیان اینکه توجه به محصولات بومی و محصولات شرکت های دانش بنیان در اولویت قرار دارد، اظهار داشت: از آنجایی که تولیدات شرکت های دانش بنیان چندان زیاد نیست به دنبال آنیم تا امکانات خود را با آنها به اشتراک بگذاریم و در این راستا تفاهم‌نامه‌ای با پارک علم و فناوری استان همدان منعقد شده و تا حد امکان فضا در اختیار این شرکت ها قرار می گیرد تا هزینه حمل و نقل مرسولات برای آنها به صرفه باشد.

مدیرکل پست استان همدان با بیان اینکه هرماه ترافیک تولیدی و پستی این بخش رو به افزایش است، گفت: هزینه حمل و نقل مرسولات نسبت به سال گذشته جهش داشته و به همین منظور به کمک کارخانجات تولیدی و خرده بارها در استان همدان آمدیم به طوری که ارسال مرسولات صنایع‌دستی از جمله سفال از طریق پست و با هزینه کمتر و سرعت بیشتری صورت می گیرد.

امیدی در ادامه در خصوص وضعیت توزیع کارت سوخت خودرو نیز اظهار داشت: در زمینه توزیع کارت‌های سوخت ۳ نوع کارت در پست وجود دارد که شامل کارت سوخت های از قبل مانده، کارت سوخت های نو شماره و کارت سوخت‌هایی است که مقرر بود به سامانه بانکی متصل شوند.

۱۵ تا ۱۶ هزار فقره کارت سوخت در اداره پست همدان معطل هستند

وی با بیان اینکه ۹۰ درصد کارت سوخت ها در استان همدان توزیع شده است، اظهار داشت: بیش از ۱۶۰ هزار کارت سوخت دریافتی داشتیم که ۱۵ تا ۱۶ هزار فقره از این کارت ها در اداره پست معطل هستند و عموماً شامل کارت‌های قدیمی سوخت می‌شوند.

مدیرکل پست استان همدان با بیان اینکه مردم باید قبل از اینکه به باجه پستی مراجعه کنند حتماً به دفاتر پلیس بعلاوه ۱۰ مراجعه کرده و بارکد پستی را دریافت کنند و از محل کارت سوخت مطلع شده و بعد برای تحویل مراجعه کنند، گفت: در خصوص گذرنامه نیز اقداماتی برای توزیع آن صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه با توجه به نزدیک شدن ایام اربعین حسینی تقاضا برای صدور گذرنامه افزایش یافته و از آنجا که یک مشکل فرهنگی وجود دارد و بیشتر مردم انجام کارها را به دقیقه ۹۰ موکول می‌کنند، اظهار داشت: صدور گذرنامه نسبت به سال گذشته ۸۰ درصد افزایش پیدا کرده و به تناسب آن امور پستی نیز افزایش داشته است.

همدان مرکز مبادله غرب کشور در زمینه ارسال گذرنامه است

وی با بیان اینکه مردم عموما عجله دارند و اجازه نمی‌دهند که گذرنامه را برای تحویل به درب منزل آنها ببریم و شخصا به مراکز پستی مراجعه می‌کنند، گفت: همدان مرکز مبادله غرب کشور در زمینه ارسال گذرنامه است و گذرنامه های ۳  استان ایلام، کرمانشاه و کردستان از همدان به این استانها ارسال می شود.

امیدی با بیان اینکه به دلیل سنگین شدن کارها در چند شیفت مختلف گذرنامه‌ها توزیع می‌شود، گفت: تاکنون نزدیک به ۴۰ هزار فقره گذرنامه در استان همدان توزیع شده است.

وی همچنین  از وجود ۵۰۱ واحد پستی شامل ۴۳ واحد دولتی و ۴۵۸ واحد خصوصی در استان همدان خبر داد و با بیان اینکه ۳۱۶ واحد پستی روستایی و ۱۸۵ واحد شهری است، گفت: طی ۶ ماهه نخست امسال ۲ میلیون و ۸۴۵ هزار و ۷۴ فقره مرسوله وارده و صادره در پست استان همدان مبادله شده است.

وی گفت: از این تعداد یک میلیون و ۳۹۰ هزار و ۵۷۹ فقره ترافیک مرسولات صادره از استان و یک میلیون و ۴۵۴ هزار و ۴۹۵ فقره ترافیک مرسولات وارده به استان همدان بوده است.

امیدی تعداد صندوق های پستی شهری را ۲۴۸ واحد و تعداد صندوق های پستی روستایی را ۴۳۳ مورد عنوان کرد و گفت: در استان همدان ۱۳۳ دفتر پیشخوان دولت وجود دارد.

کد خبر 4740727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha