پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ مهر ۱۳۹۸، ۹:۵۱

رئیس پلیس راه ایلام:

خستگی و خواب آلودگی بیشترین علت تصادفات در محورهای ایلام است

خستگی و خواب آلودگی بیشترین علت تصادفات در محورهای ایلام است

ایلام - رئیس پلیس راه ایلام گفت: طی زمان اربعین، خستگی و خواب آلودگی بیشترین علت تصادفات محورهای ایلام است.

سرهنگ رضا همتی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: افزایش تردد در اربعین ۹۸ از قبل پیش بینی شده بود، این روزها افزایش ۱۰۰ درصدی زائران اربعین حسینی از مرز بین المللی مهران را شاهد هستیم.

وی افزود: از ابتدای صفر تاکنون بیش از ۱۰۵ هزار خودرو به شهر مهران وارد یا خروج پیدا کردند.

همتی زاده تصریح کرد: در این بازه زمانی ۶۰ درصد تصادفات به صورت واژگونی و ۶۵ درصد کل تصادفات به علت تخطی از سرعت مطمئنه توسط کارشناسان تجزیه و تحلیل شده است.

وی ادامه داد: علت واسط و پنهان تصادفات بحث خستگی و خواب آلودگی است.

وی عنوان کرد: برای استراحت زائران اربعین در استان، زائرسرا در منطقه کنجانچم در مسیر ایلام-مهران دایر شده و رانندگان می توانند در این مکان ها استراحتی را داشته باشند.

همتی زاده تصریح کرد: درب مساجد استان به روی همه زائران باز است، مردم شهر مهران امسال نیز مانند سال های از زائران به خوبی پذیرایی و استتقبال می کنند.

وی گفت: پارکینگ های بیرون شهر مهران هنوز تکمیل نشده، پارکینگ بزرگ اربعین شاید ۱.۳ آن تکمیل شده است، رانندگان می توانند ۱۰۰ متر مانده به شهر مهران از این پارکینگ استفاده کنند.
 

کد خبر 4741540

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha