پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۷ مهر ۱۳۹۸، ۱۴:۵۳

رئیس بنیاد مسکن:

تعمیر ۸۵ هزار واحد خسارت دیده از سیل در کشور به پایان رسید

تعمیر ۸۵ هزار واحد خسارت دیده از سیل در کشور به پایان رسید

آق قلا- رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: عملیات تعمیر ۸۵ هزار واحد خسارت دیده از سیل در کشور به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا تابش ظهر چهارشنبه در حاشیه آیین افتتاح ۵۰۰ واحد نوسازی شده گلستان اظهارکرد: امروز شاهد بهره برداری از ۵۰۰ واحد مسکونی آسیب دیده در سیل گلستان بودیم.

وی افزود: قول داده بودیم که واحدهای تعمیراتی را تا مهرماه به پایان برسانیم که این امر محقق شد و بیش از ۱۵ هزار و ۵۰۰ واحد در گلستان و بیش از ۸۵ هزار واحد هم در سطح کشور تکمیل و به مردم تحویل داده شد.

تابش در خصوص واحدهای احداثی ها هم توضیح داد: سلسله افتتاح ها و نشست هایی هر دو هفته یک بار یا یک ماه یکبار خواهیم داشت و قول می دهیم که هر هفت هزار و ۴۰۰ واحد احداثی گلستان را تا پایان سال به پایان خواهیم رساند.

وی اضافه کرد: اکثر مالکان واحدهای احداثی به بانک معرفی و عقد قراداد کردند و موارد اندکی وجود دارد که موفق به عقد قرارداد نشده که به بانک ها اعلام شده تا سریعتر اقدامات لازم را انجام دهند.

تابش گفت که دو هزار واحد در گلستان در مرحله سقف و پنج هزار واحد در مرحله فونداسیون است.

وی اضافه کرد: مجموع اعتبارات عادی و ملی گلستان هزار میلیارد تومان بود که معمولاً در شرایط عادی ۴۰۰ میلیارد تومان بیشتر تخصیص نمی یافت اما در سیل با همت دولت بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان به استان اختصاص یافته است.

تابش در خصوص سایر استان های سیل زده افزود: در خوزستان به دلیل گرمای هوا ساخت و ساز دیرتر شروع شد اما در لرستان روند کار سریعتر جلو رفته و از گلستان جلوتر هستند.

وی با بیان این که بیش از ۵۲ هزار واحد در سطح کشور به بانک معرفی شده است، گفت: عملیات ساخت و ساز بیش از ۶۵ هزار واحد در احداثی شروع شده و بیش از ۸۰ هزار واحد در تعمیراتی به اتمام رسیده است.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: بعد از ماه صفر شاهد افتتاح واحدهای احداث شده و پایان واحدهای تعمیراتی در کشور خواهیم بود.

کد خبر 4742091

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha