محمدرضا بیاناتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شرکت در ۳ عملیات اطفای حریق و ۵ عملیات امداد و نجات حاصل تلاش پرسنل آتش نشانی همدان در روز گذشته بوده است.
بیاناتی با بیان اینکه شهروندان دیروز ۴۵۲ مرتبه با سامانه ۱۲۵ تماس گرفته اند، گفت: از این تعداد تماس ۸ مورد منجر به عملیات شده، ۱۲ تماس برای مشاوره و راهنمایی برقرار شده، ۴۵ تماس اشتباه بوده و متاسفانه ۳۸۷ مورد ایجاد مزاحمت بوده است.
وی گفت: عملیات انجام شده در این مدت ۳ مورد آتش سوزی شامل حریق منزل در اعتمادیه و ۲ مورد حریق مراتع و پوشش گیاهی در میدان شاهد و فرودگاه بوده است.
بیاناتی گفت: همچنین ۵ مورد عملیات امداد و نجات شامل ۲ مورد نجات افراد محبوس شده در آسانسور در شیرسنگی و جولان، نجات افراد محبوس شده در منزل در سیلو، نجات حیوانات در پیشاهنگی و مهار حیوانات در بلوار بعثت توسط آتش نشانان به انجام رسید.
رئیس سازمان آتشنشانی همدان اضافه کرد: تعداد ۵ نفر نجات یافته طی این عملیات گزارش شده است.
نظر شما