پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ مهر ۱۳۹۸، ۱۳:۴۰

رئیس صنعت، معدن و تجارت اردبیل:

۱۶ واحد مهم صنعتی در سفر رئیس جمهوری به اردبیل افتتاح می‌شود

۱۶ واحد مهم صنعتی در سفر رئیس جمهوری به اردبیل افتتاح می‌شود

اردبیل - رئیس صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل از افتتاح ۱۶ واحد بزرگ و مهم صنعتی و تولیدی در جریان سفر رئیس جمهوری به استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، رامین صادقی پیش از ظهر پنجشنبه در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که در سالن جلسات شهید رجایی استانداری اردبیل برگزار شد، عنوان کرد: با تمهیدات اندیشیده شده در سفر اخیر رئیس جمهوری به استان اردبیل ۱۶ واحد مهم تولیدی و صنعتی افتتاح خواهد شد.

به گفته وی طرح‌هایی که در اردبیل دارای جواز تاسیس در سامانه بهین یاب هستند بیش از ۹۵۰ مورد هستند.

رئیس صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل ادامه داد: ۴۲۱ طرح صنعتی و تجاری استان اردبیل وارد فاز عملیات اجرایی شدند که از پیشرفت فیزیکی بین ۲۰ تا ۹۵ درصدی برخوردار می‌باشند.

صادقی ادامه داد: توسعه حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی نشانگر این بوده که واحدهای کوچک استان تبدیل به واحدهای بزرگ شده و روند اشتغال و سرمایه گذاری نیز در حال افزایش است.

به گفته وی در ۶ ماه ابتدایی سال جاری ۵۶ واحد تولیدی استان اردبیل با سرمایه گذاری بالغ بر هزار و ۴۵۰ میلیارد تومان از اشتغال هزار و ۳۰۰ نفری برخوردار شدند.

همگامی مناسب بخش خصوصی و دولت برای رونق تولید

رئیس اتاق بازرگانی استان اردبیل نیز در این جلسه عنوان کرد: حرکت از سمت تراز منفی تجاری به سمت مثبت و رشد شاخص‌های اقتصادی نتیجه همگامی بخش خصوصی و دولت است.

پیرموذن ادامه داد: به منظور حمایت از تولید، کمیته تسهیل و رفع موانع تولید و ستاد حمایت قضایی در اردبیل از جمله فعالترین کمیته‌ها بوده و به عنوان پرچمداران رفع موانع تولید محسوب می‌شوند.

وی در پایان به مثبت ارزیابی کردن ثبات ارز و تامین مواد اولیه واحدهای تولیدی و صنعتی برای بازگشت آرامش به تولید اشاره کرد و ادامه داد: برای دستیابی به صادرات محصولات صنایع غذایی نیازمند نوسازی واحدهای تولیدی هستیم.

کد خبر 4742829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha