پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ مهر ۱۳۹۸، ۱۵:۰۰

مدیر پایانه مرزی آستارا:

بیش از ۱۵ هزار زائر خارجی اربعین وارد مرز آستارا شدند

بیش از ۱۵ هزار زائر خارجی اربعین وارد مرز آستارا شدند

آستارا- مدیر پایانه مرزی آستارا گفت: ۱۵ هزار و ۵۰۰ زائر خارجی اربعین حسینی از کشورهای حاشیه دریای خزر وارد شهرستان مرزی آستارا شده اند.

منصور بابایی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: تاکنون ۱۵ هزار و ۵۰۰ زائر خارجی اربعین حسینی از کشورهای روسیه، گرجستان و جمهوری آذربایجان و از طریق پایانه مرزی آستارا وارد جمهوری اسلامی ایران شده اند.

وی گفت: این تعداد زائر در قالب ۲۶۰ دستگاه اتوبوس، ۳۰ دستگاه مینی بوس و خودروی ون و ۸۰ دستگاه سواری وارد شهرستان مرزی آستارا شده و مورد استقبال و پذیرایی از سوی مسئولان ستاد اربعین این شهر قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه برای زائران خارجی اربعین حسینی ورودی به آستارا دو موکب با ۱۸ غرفه در پایانه مرزی و امامزادگان ابراهیم و قاسم(ع) آستارا تدارک دیده شده است، افزود: پایانه مرزی آستارا از پرتردد ترین پایانه های مرزی جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود.

بابایی با اشاره به افزایش بی سابقه حضور زائران خارجی اربعین حسینی در مرز آستارا برای حرکت به سمت مرزهای شلمچه و مهران و سپس کربلای معلی، اظهار کرد: تمامی زائران خارجی اربعین حسینی که به شهرستان مرزی آستارا وارد شده اند از خدمات ارائه شده مردمی و دستگاه‌های اجرایی در موکب پایانه مرزی آستارا و همچنین امامزادگان ابراهیم و قاسم(ع) ابراز رضایت دارند.

کد خبر 4742910

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha