پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ مهر ۱۳۹۸، ۱۰:۳۷

زائران اربعین دقت کنند

ثبت‌نام در سامانه سماح، شرط برقراری پوشش بیمه‌ای

ثبت‌نام در سامانه سماح، شرط برقراری پوشش بیمه‌ای

زائران اربعین حسینی تنها در صورتی تحت پوشش بیمه قرار دارند که پیش از سفر در سامانه سماح ثبت نام کرده باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، بیمه ایران در اطلاعیه‌ای با ابراز تأسف نسبت به بروز ۲حادثه تصادف اتوبوس زائران اربعین حسینی(ع) در عراق بر ارائه مطلوب خدمات مورد تعهد به زائران تحت پوشش از نخستین دقایق گزارش حادثه تاکید کرد.

دراطلاعیه بیمه ایران با اشاره به اینکه همه زائران اربعین حسینی که در سامانه سماح ثبت نام کرده‌اند، تحت پوشش بیمه ایران قرار دارند، آمده است: متأسفانه چند تن از زائران اربعین بر اثر تصادف در دم جان باخته‌اند که پس از شناسایی و احراز هویت اجساد، در صورت ثبت نام در سامانه سماح، مشمول پرداخت غرامت فوت بر اثر حادثه به مبلغ ۲ میلیارد ریال خواهند شد. همچنین هزینه های انتقال پیکرهای آنان به شهر محل اعزام نیز توسط بیمه ایران پوشش داده می‌شود.

شرکت بیمه ایران در اطلاعیه خود با تاکید بر اینکه عوامل این شرکت در نقاط مختلف عراق و مسیرهای تردد زائران ایرانی از ۴ گذرگاه‌ مرزی تا شهرهای نجف، بغداد و کاظمین مستقر بوده و بلافاصله پس از اعلام حادثه خدمات درمانی خود را آغاز کرده‌اند، آورده است: هزینه های درمان مصدومان این حوادث رانندگی در بیمارستان ‌های عراق، انتقال آنان به ایران و شهر محل اعزام و درمان در کشورمان تا سقف ۲۷۰ میلیون ریال تحت پوشش این شرکت قرار دارد.

براساس این گزارش، در روزهای گذشته ۲ تصادف مختلف در عراق و در مسیر راهپیمایی عظیم اربعین حسینی رخ داد که تعدادی  در جریان آن جان خود را از دست دادند یا مجروح شدند.

کد خبر 4743828

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha