پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۴:۲۴

مدیر عامل باشگاه پیکان در گفتگو با مهر :

راه پیروزی بر سایپا را می دانستیم / برای اجرای عدالت استقلال را هم شکست می دهیم

راه پیروزی بر سایپا را می دانستیم / برای اجرای عدالت استقلال را هم شکست می دهیم

ابراهیم ثنایی پیروزی مقابل تیم قدرتمند سایپا را حاصل فوتبال منطقی و هوشیارانه تیم پیکان و شناخت کافی کادر فنی از شیوه بازی تیم حریف عنوان کرد.

مدیرعامل باشگاه پیکان در گفتگو با خبرنگارمهرضمن بیان این مطلب افزود: تیم ما از ابتدای بازی بسیارهدفمند و آگاهانه بازی کرد و با از کار انداختن خط حمله سایپا آنها را وادار به ارسال های بلند و بازی مستقیم کرد که مدافعین ما روی توپهای بلند بسیار مسلط و کم اشتباه عمل کردند تا در نیمه دوم روی ضد حملات نتیجه لازم را مقابل تیم پرمهره سایپا بدست آوریم .

ثنایی با بیان اینکه این پیروزی بیش ازهمه تیم استقلال را به جهت حفظ فاصله خود با سایپا خوشحال کرد ، یادآور شد: برای حفظ عدالت در لیگ ، استقلال را هم در دیداری که دو هفته آینده با این تیم خواهیم داشت ، شکست می دهیم.

وی با بیان اینکه هدفگذاری تیم پیکان قرارگرفتن در بین 5 تیم بالای جدول لیگ برتر درپایان فصل است، تصریح کرد : پیکان تاکنون نشان داده که شایستگی قرار گرفتن در رده های بالاتر جدول را داشته ولی برخی ناداوری ها و تا حدودی بد شانسی تیم ما را از دستیابی به آنچه شایسته آن بوده باز داشته است.

مدیرعامل باشگاه پیکان با تاکید بر اینکه هدف اصلی تیم پیکان تا پایان فصل جاری حضور در فینال جام حذفی خواهد بود، اظهار داشت: با ادامه همین روند اطمینان دارم می توانیم با شکست صبا باتری به فینال جام حذفی صعود کنیم . درحال حاضر بازیهای لیگ برتر فرصت خوبی برای حفظ آمادگی روحی بازیکنان ماست و قصد داریم با ادامه همین روند حضورقدرتمندی در جام حذفی داشته باشیم.

کد خبر 474400

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha