پیمان بضاعتی پور در گفتوگو با خبرنگار مهر در خصوص کاشت برنج در پارک ایران کوچک که در ضلع جنوب شرقی میدان جمهوری و با اهدافی از جمله نمایش گوشه ای از ظرفیت های استان های کشور مانند یزد، فارس، مازندران و یا گیلان ایجاد شده است، اظهار کرد: رویکرد کار در این پارک در حقیقت زیستگاهی، گردشگری و همچنین نمایش ظرفیت های اقوام ایرانی است.
وی با اشاره به اینکه روستای خزری در شمال پارک ایران کوچک ایجاد شده و ایده کاشت برنج در آنجا بر این اساس دنبال شده است، گفت: در پارک ایران کوچک علاوه بر نمایش سکونت گاه های استان هایی مانند مازندران و گیلان در ماکت هایی با مقیاس یک دوم، در مقیاسی مناسب شالیکاری نیز انجام شده است.
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج بیان کرد: کاشت برنج را در عرصه حدود دو هزارمتری شالیکاری شده پارک ایران کوچک داشته ایم و این اقدام را از شش ماه پیش دنبال کرده ایم.
بضاعتی پور عنوان کرد: شالیکاری در پارک ایران کوچک به عنوان یک اقدامی که جذب گردشگر داشته باشد و از طرفی اقدامی شبیه سازی شده برای نمایش ظرفیت استان های شمالی کشورمان باشد اجرایی شده است.
وی ادامه داد: جانمایی روستای خزری و انجام شالیکاری در واقع یک نوع فرهنگ سازی است تا معدود مسافران و بازیدکنندگانی که نتوانسته اند از شمال کشور بازدید داشته باشند به هنگام سفر به کرج ضمن بازدید از ظرفیت های تفریحی و گردشگری شهر از جمله پارک ایران کوچک از شالیکاری انجام شده در آنجا نیز دیدن کنند.
نظر شما