به گزارش خبرنگار مهر، در رشته کراس مردان، علی رفیعی، علیرضا موسوی، میلاد باقری، بهزاد کارگر و محمد باقر شاهباز عناوین برتر را کسب کردند و در رقابت های کورسی هم مهدی اقا کاشی، امیرحسین خلیلی و علی اکبر میجوجی عناوین برتر رده های مختلف را از آن خود کردند.
در بخش بانوان ستایش قلی پور، فاطمه ملازینل، لیلا بابایی و اعظم شیخلری در رقابت های کراس رده های سنی مختلف قهرمان شدند، در رقابت های کورسی هم فهمیه شالیها قهرمان شد.
تیم های فوتبال طلایه داران و غفاری فردا در لیگ سه به میدان می روند
در ادامه رقابت های فوتبال دسته سه و در بازی های هفته هفتم، تیم فوتبال طلایه داران بوئین زهرا در خانه میزبان تیم فوتبال کشاورز بوکان خواهد بود.
تیم فوتبال غفاری تاکستان در بجنورد مهمان پیام آشخانه بجنورد است.
مسابقات شنا دختران رده های سنی قزوین با معرفی برترین ها به پایان رسید
در پایان این رقابت ها که به مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار شد، یگانه رضایی، الینا خباز، مهدیه احمدی و یگانه ربانیها در رده های ۸ تا ۱۵ سال عنایون برتر را کسب کردند.
این مسابقات در استخر رجایی برگزار شد.
فوتبالیست استان برابر استرالیا به میدان می رود
کاروان تیم امید ایران برای انجام بازی دوستانه مقابل استرالیا امشب راهی قطر خواهد شد و بر اساس اعلام کادر فنی، سید محمد خرم الحسینی فوتبالیست الوندی تیم ماشین سازی تبریز در این اردو در ترکیب تیم ملی خواهد بودکادر فنی نام ۲۱ بازیکن را برای حضور در این مسابقه اعلام کرد.
تیم فوتبال امید ایران دوشنبه بیست و دوم مهرماه در قطر به مصاف استرالیا خواهد رفت.
مسابقات ووشو چانگ چوان قهرمانی کشور در قزوین برگزار شد
در پایان مسابقات ووشو کمیته چانگ چوان یادواره شهید مدافع حرم زکریا شیری، قزوین در دو بخش ساندا و تالو به مقام اول دست پیدا کرد و تیم های کرمانشاه و اصفهان در رده های دوم و سوم قرار گرفتند.
تیم سیستان و بلوچستان هم به عنوان تیم اخلاق انتخاب شد.
این رقابت ها با حضور ۲۰۰ ووشوکار از ۱۵ استان در سالن چندمنظوره دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار شد.
نظر شما