به گزارش خبرنگار مهر، مراد خادم ظهر شنبه در دومین جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری و اولین جلسه شورای عشایر استان سمنلن به میزبانی سالن مدیریت بحران استانداری ضمن بیان اینکه با توجه به اینکه در برخی از حوزه های عشایری امکان دسترسی به برق نیست استفاده از انرژی های نو در دستور کار قرار دارد، گفت: ۳۵۰ پنل خورشیدی و ۲۴ آبگرمکن برای عشایر فاقد برق تهیه و توزیعشده است.
وی ضمن بیان اینکه در حال حاضر سه هزار و ۱۸۱ خانوار عشایری با جمعیت بالغبر ۱۴۴ هزار نفر در استان سمنان مستقر هستند، افزود: تامین آب مسیر کوچ و مناطق عشایری و آبرسانی به صورت پایدار به همراه آبرسانی سیار نیز در دستور کار این مجموعه قرار دارد.
مدیرکل امور عشایر استان سمنان بابیان اینکه طولانی ترین مسیر کوچ عشایر در کشور متعلق به عشایر استان است که به طول یک هزار و۴۰۰ کیلومتر ادامه دارد، تصریح کرد: نگهداری و راهگشایی راههای عشایری از جمله اقداماتی در این مجموعه پیگیری میشود.
خادم ضمن بیان اینکه بالغبر یکمیلیون راس دام سبک در اختیار عشایر استان سمنان است، تصریح کرد: ۲۳ هزار تن گوشت قرمز به ارزش ۱۰ هزار میلیارد ریال، توسط عشایر استان در سال تولید می شود.
وی ضمن بیان اینکه سرانه دام عشایر استان ۳۳۰ راس برای هر نفر گزارش میشود که این میزان حدود سه برابر سرانه کشوری است، افزود: بیشترین مشتقگیری از شیر در بین عشایر کشور با ۳۲ نوع محصول متنوع در این خطه صورت میگیرد و از نظر باسوادی ۷۲ درصد بالاتر از نرم کشوری گه ۶۳ درصد است، قرار دارد.
نظر شما