به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، در جلسه ۲۳۶ هیأت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام رضوان طلب دبیر هیئت مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گزارشی پیرامون جذب و تبدیل وضعیت اعضای هیأت علمی این وزارتخانه در ۱۰ سال گذشته ارائه کرد.
وی در این گزارش گفت: در طول این مدت ۲۳۸۵۶ عضو پیمانی جذب شدهاند و ۱۲۶۹ پرونده تبدیل وضعیت بند «ز» و بند «پ» هم در این مدت بررسی شده و همچنین ۲۲۴ نفر نیز به عنوان اعضای گروه معارف تأیید شدهاند.
دبیر هیئت مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: از تعداد ۲۳۸۵۶ متقاضی ۹۵.۲ درصد در داخل از کشور درس خواندهاند و ۴.۸ درصد فارغالتحصیل دانشگاههای خارج از کشور هستند.
رضوان طلب افزود: ۱۰ کشور به ترتیب مالزی، هندوستان، فرانسه، انگلستان، ایالات متحده آمریکا، کانادا، آلمان، استرالیا، ژاپن و روسیه کشورهایی بودهاند که فارغالتحصیلان جذب شده در آن کشور درس خواندهاند.
پس از سخنان رضوان طلب، اعضای هیأت عالی جذب، مقرر کردند آئین نامه به کارگیری مربیان و اساتید بازنشسته تدوین شود تا مشکلی در ارتقای مربیان و به کارگیری اساتید جوان ایجاد نشود.
محمد مهدی طهرانچی نیز در این نشست گفت: بکارگیری مربی در آزمایشگاهها بلااشکال است و باید نظام ارتقاء این اعضاء نیز تدوین شود.
وی افزود: آئین نامه بکارگیری بازنشستگان که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است، مبنای عملکرد ماست.
همچنین مقرر شد قانون نظام آموزش مهارتی مصوب مجلس شورای اسلامی برای سنجش صلاحیت حرفهای مربیان ملاک عمل باشد.
در پایان جلسه ۲۳۶ هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی شورای عالی انقلاب فرهنگی تعدادی از اعضای هیئت های اجرایی جذب و کارگروههای صلاحیت عمومی دانشگاههای علوم و فنون فارابی، صنعتی مالک اشتر، ملایر، بوعلی سینا، یزد، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، منطقه ۲ دانشگاه آزاد اسلامی شامل استانهای گیلان، مازندران و گلستان، صنعتی شریف، علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز، علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک تأیید صلاحیت شدند.
نظر شما