به گزارش خبرگزاری مهر، تیم ملی والیبال نشسته امید کشورمان برای رسیدن به این مرحله (فینال) هفت دیدار خود را با پیروزی پشت سرگذاشته بود و با توجه به اینکه 21 گیم برد و تنها یک گیم باخته داشت امید اول قهرمانی محسوب می شد.
مربیان کارآمد کشورمان برای این دیدار از ترکیب صادق بیگدلی، داود علیپوریان ، هادی زاده حسینقلی، حسین فرزانه، احمد ایری، مرتضی رمضانی و اکبرزاده (لیبرو) سود جست و از ابتدا و با بازی خوب تکاتک یاران خود اجازه خود نمایی را به روسها ندادند و توانستند با اقتدار و با نتیجه 3 بر صفر و با امتیازهای 25 بر 15، 25 بر18 و 25 بر 14 از این میدان پیروز خارج شوند و برای دومین بار پیاپی عنوان قهرمانی را از آن خود نمایند. داوران این دیدار از کشور آلمان و برزیل بودند.
دیدار رده بندی را نیز دو تیم آلمان و بوسنی برگزار نمودند که آلمانی ها موفق شدند تیم بوسنی را با نتیجه 3 بر2 شکست داده و بر سکوی سوم جهان قرارگیرند. داور اول این دیدار به عهده یگانه مجد داور خوب کشورمان بود که دراین مسابقات هفت دیدار را به خوبی قضاوت نمود.
در پایان این مسابقات صادق بیگدلی به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شد و در تیم منتخب این مسابقات که از سوی کمیته فنی انتخاب می شد، جا گرفت. کاپ ، مدال و احکام قهرمانی مسابقات توسط رئیس سازمان جهانی والیبال نشسته فرماندار و رئیس کمیته پارالمپیک برزیل توزیع شد. ایران به عنوان میزبان مسابقات 2009 انتخاب و پرچم فدراسیون جهانی از برزیل به نماینده ایران هادی رضایی داده شد.
نظر شما