پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ مهر ۱۳۹۸، ۱۲:۳۹

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا عنوان کرد:

سبقت غیرمجاز علت اصلی تصادفات در محورهای منتهی به مرزها

سبقت غیرمجاز علت اصلی تصادفات در محورهای منتهی به مرزها

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با تأکید بر لزوم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی گفت: سبقت غیرمجاز علت اصلی تصادفات در محورهای منتهی به مرزها است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو اربعین، سرهنگ نادر رحمانی ضمن بیان اینکه ترافیک پرحجم اما روان در محورهای مواصلاتی مرزهای چهارگانه را شاهد هستیم، اظهار داشت: سبقت غیرمجاز علت اصلی تصادفات در محورهای منتهی به مرزها به‌ویژه استان ایلام و خوزستان است.

وی بابیان اینکه در مسیر ایلام – مهران شاهد ترافیک پرحجم در دو هر دو باند رفت‌وبرگشت هستیم، اضافه کرد: مسیر کمربندی شهر مهران از حجم ترافیکی بالاتری برخوردار است و ترافیک در محور ایلام به سر آبله نیمه سنگین گزارش شد.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه ترافیک در محور سوسنگرد و چذابه عادی و روان است، یادآور شد: ترافیک در محور سر پل ذهاب به قصر شیرین به‌صورت پرحجم در جریان است.

رحمانی با تأکید بر اینکه مداخلات جوی در این محورها مشاهده نمی‌شود، تصریح کرد: بر اساس هشدار هواشناسی احتمال بارش باران در برخی نقاط استان‌های مرزی وجود دارد و در این وضعیت رانندگان باید بااحتیاط بیشتری حرکت کنند.

کد خبر 4746312

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha