۲۲ مهر ۱۳۹۸، ۱۲:۵۶

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی:

برق رسانی به عشایر نیازمند اعتبار/نصب۵۶ دستگاه مولد برق خورشیدی

برق رسانی به عشایر نیازمند اعتبار/نصب۵۶ دستگاه مولد برق خورشیدی

بیرجند- مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی گفت: اعتبارات فعلی برای برق رسانی خورشیدی به جامعه عشایر پاسخگوی عقب ماندگی ها نیست و نیازمند مساعدت است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین حسین پور پیش از ظهر دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه خراسان جنوبی چهارمین استان عشایری کشور است، افزود: ۱۳ درصد جمعیت استان معادل ۸۱ هزار نفر عشایر هستند.

وی با بیان اینکه هفت درصد جامعه عشایری کشور در خراسان جنوبی هستند، گفت: یک میلیون راس دام سبک و سنگین، ۳۴ درصد دام سبک استان و ۴۰ درصد مراتع در اختیار عشایر است.

حسین پور با بیان اینکه ۳۰ درصد تولیدات دامی و ۲۵ درصد تولیدات صنایع دستی توسط خانوارهای عشایر انجام می شود، افزود: سالانه شش هزار تن گوش قرمز و ۹ هزار تن شیر و مواد لبنی توسط عشایر تولید می شود.

وی با اشاره به خدمات ارائه شده به جامعه عشایری خراسان جنوبی بیان کرد: در حال حاضر ۵۵ درصد جامعه عشایری از آب شرب بهداشتی برخوردار هستند.

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی با بیان اینکه به ۴۵ درصد عشایر استان توسط تانکر آبرسانی می شود، افزود: روزانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ متر مکعب آب به ۵۸۰ نقطه جغرافیایی مناطق عشایری آبرسانی سیار می شود.

وی با بیان اینکه امید است با توجه به اعتبارات پیش بینی شده، تا پایان سال مالی جاری ۷۰ درصد جامعه عشایری از نعمت آب شرب بهداشتی برخوردار شوند، اظهار کرد: همچنین با اختصاص ۵۰ میلیارد تومان اعتبار در روز ملی روستا و عشایر به استان، تا پایان سال مالی آینده میزان برخورداری عشایر از آب شرب بهداشتی به بالای ۹۰ درصد می رسد.

حسین پور با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده بیان کرد: طی سال گذشته ۳۹ هزار تن نهاده های دامی اعم از جو، کنسانتره و سبوس و بیش از هشت هزار تن آرد سفید در بین خانوارهای عشایر توزیع شده است.

پرداخت ۳۵ میلیارد تومان تسهیلات به خانوارهای عشایر

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین طی این مدت ۳۵ میلیارد تومان تسهیلات برای انجام کارهای زیربنایی به خانوارهای عشایر پرداخت شده است.

وی از فعالیت ۴۶ صندوق خرد زنان خبر داد و گفت: در سال جاری ۲۲ صندوق جدید راه اندازی و یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در این صندوق ها توزیع می شود.

حسین پور تکمیل زنجیره گوشت قرمز، توسعه دام عشایر، اصلاح نژاد دام و ارتقاء سطح سواد و دانش در جامعه عشایری را از برنامه های در دست انجام عنوان کرد و گفت: طی برنامه ریزی انجام شده هر سال ۱۰ درصد وضعیت فرهنگی نققاط عشایری ارتقاء می یابد.

مدیرکل امور عشایری خراسان جنوبی خواستار احداث مسجد و اماکن مذهبی در مناطق روستایی و عشایری شد و گفت: همچنین خواستار احداث ساخت خانه عالم در مناطق عشایری هستیم.

وی با بیان اینکه در برق رسانی خورشیدی اعتبارات پاسخگو عقب ماندگی ها نیست و نیازمند مساعدت است، افزود: سال گذشته ۵۶ دستگاه مولد برق خورشیدی نصب شده است.

کد خبر 4746390

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha