به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی وزیر کشور در حاشیه گردهمایی استانداران سراسر کشور در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در خصوص موضع وزارت کشور درباره طرح تجمیع انتخابات ریاست جمهوری و مجلس که روز گذشته به تصویب مجلس رسید، گفت: هر آنچه به صورت قانون تصویب شود دولت و وزارت کشور تابع دستورات قانونی خواهند بود و به هیچ وجه از آن تخطی نخواهند کرد چه آن را بپسندیم و چه نپسندیم.
پورمحمدی با اشاره به اینکه این طرح قبلا مورد مخالفت شورای نگهبان به دلیل مغایرت با قانون اساسی قرار گرفته بود، گفت: این مصوبه اشکالاتی دارد که اگر توسط شورای نگهبان یا مجمع تشخیص مصلحت نظام برطرف و تبدیل به قانون شود، آن را با جدیت و قدرت اجرا خواهیم کرد.
وزیر کشور در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر درباره مصوبه استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای این انتخابات بسیار سخت است، اما بنا داریم قوانین را اجرا کنیم. قوانین هر چه سخت باشد نه نمی گوئیم و پای اجرای آن می رویم.
وی افزود: اما اگر در مسیر اجرا به مشکلات جدی برخورد کردیم ، آن را این مشکلات را به مجلس منتقل خواهیم کرد وقانونگذار باید تکلیف را مشخص کند.
پورمحمدی در پاسخ به این سئوال خبرنگار مهر که پرسید: آیا دراین باره پیش بینی هایی صورت گرفته است، یا خیر گفت: این مسئله تا به تصویب نهایی نرسد، اظهار نظر در باره آن سخت است اما مشکلات اجرایی استانی شدن انتخابات بسیار زیاد است و فکر می کنم زمان اجرا برای ما بسیار کوتاه و کم است.
وزیر کشور در ادامه در پاسخ به این سئوال که متولی ترافیک در کشور کیست، گفت: ترافیک یه مقوله چند وجهی است اگر از نظر زیر ساخت ها مورد بررسی قرار گیرد ، شهرداری ها مسئول آن هستند واگر از نظر تعیین مقررات آمد وشد باشد، راهنمایی و رانندگی مسئولیت آن را بر عهده دارد.
وی افزود: اما از جهت برنامه ریزی کلان ترافیکی مانند بودجه برای حمل و نقل، ایجاد محدوده های ویژه و ضوابط عام ترافیکی شورای عالی ترافیک که از چند سازمان تشکیل شده و رئیس آن وزیر کشور است متولی امر ترافیک است.
پور محمدی در پاسخ به این سئوال که بیست نهاد عنوان متولیان امر ترافیک معرفی شده اند، گفت: همه کارها وقتی متصدی زیادی پیدا می کند پیچیده می شود اما بحث هماهنگی بین این نهادها با شورای عالی ترافیک است که تا کنون هیچ مشکلی دراین زمینه وجود نداشته است.
وزیر کشور درباره نشست امروز استانداران با رئیس قوه قضائیه و اهداف این نشست، نیز گفت: هماهنگی بین قوا امور مردم را تسهیل می کند و بسیاری از موانع را با یک تحلیل ساده و ضوابط کوتاه برطرف می کند.
وی افزود: دراین نشست همکاران ما پیشنهادات خوبی به ریاست قوه قضائیه در جهت تسهیل در امور، روان سازی و هماهنگی بین دستگاه ها ارائه داده اند که مورد موافقت ریاست قوه قضائیه قرار گرفت و چند مورد هم به جلسه مشترک که قراراست با من گذاشته شود موکول شد و فکر می کنم با ذهنیت مثبتی که وجود دارد بسیاری از مشکلات با تصمیم گیری ساده حل شود.
نظر شما