پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ مهر ۱۳۹۸، ۱۷:۰۸

رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت جهاد کشاورزی:

تشکیل بانک جامع اطلاعاتی مدیران مستعد در دستور کار است

تشکیل بانک جامع اطلاعاتی مدیران مستعد در دستور کار است

سمنان-رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت جهاد کشاورزی بابیان اینکه تشکیل بانک جامع اطلاعاتی مدیران مستعد در دستور کار است، گفت: از این افراد در انتصابات و تصدی مشاغل مدیریتی استفاده می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالقاسم ورداسبی عصر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران به میزبانی جهاد کشاورزی سمنان ضمن بیان اینکه تشکیل بانک جامع اطلاعاتی مدیران مستعد در دستور کار است، ابراز داشت: بر این اساس پروژه ملی مدیریت استعدادها انجام می‌شود تا بتوان با شناسایی افراد توانمند بتواند باعث ایجاد تحول در یک دستگاه اجرایی باشند.

وی ضمن بیان اینکه برای نخستین بار این طرح در وزارت جهاد کشاورزی صورت خواهد گرفت، افزود: درواقع این اقدام به ایجاد و تشکیل بانک جامع اطلاعاتی مدیران مستعد کمک می‌کند تا بتوان از آن‌ها در انتصابات و تصدی مشاغل مدیریتی استفاده کرد.

رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت جهاد کشاورزی بابیان اینکه کانون ارزیابی و توسعه مدیران در وزارت جهاد کشاورزی در حوزه ستادی و سایر استان‌ها راه‌اندازی می‌شود، ابراز داشت: در این کانون افراد بالای پنج سال و زیر ۲۵ سال سابقه کاری مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

ورداسبی بابیان اینکه طرح مدیریت استعدادها باعث ارزش‌گذاری به افراد می‌شود، تصریح کرد: ایجاد آمادگی شغلی، تسهیل فرآیندهای ارتقاء شغلی کارکنان و شناسایی افراد مستعد ازجمله اهداف این طرح به شمار می‌رود.

وی ضمن بیان اینکه برای توانمندسازی افراد گزینش‌شده دوره‌های آموزشی گذاشته خواهد شد، افزود: با مشخص شدن این لیست در بانک اطلاعاتی این افراد توانمند شده اختیار رئیس سازمان اداری استخدامی و سازمان‌های تابعه قرار می‌گیرد.

کد خبر 4746762

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha