به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان تشکل های نشر روز گذشته جلسه ای طولانی را در محل اتحادیه و تعاونی ناشران تهران برگزار کردند که طی آن نظرات حاضران در مورد نمایشگاه مطرح شد.
این جلسه که تا عصر دیروز ادامه داشت منجر به تصمیم گیری یا جمع بندی نهایی نشد و در نهایت مقرر شد در جلسه روز سه شنبه جمع بندی آخر درخصوص نحوه حضور در نمایشگاه کتاب تهران اعلام شود.
جعفر همایی - دبیر و سخنگوی هیات مدیره اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران به خبرنگار مهر، گفت : در این جلسه ما نظرات همه حاضران را شنیدیم و قرار شد در جلسه فردا نظر نهایی خود را درباره نمایشگاه کتاب اعلام کنیم.
بر اساس این گزارش، روز گذشته نماینده اتحادیه و تعاونی ناشران آذربایجان شرقی ، انجمن فرهنگی ناشران کتاب های کودک و نوجوان، اتحادیه و تعاونی ناشران و کتابفروشان تهران، انجمن فرهنگی ناشران کتاب های دانشگاهی و انجمن فرهنگی ناشران کتاب های آموزشی حضور داشتند.
بسیاری از ناشران مطرح کشور منتظر اعلام نظر تشکل های ناشران هستند تا درخصوص نمایشگاه کتاب تصمیم گیری کنند. بنا به اعلام مسئولین نمایشگاه تاکنون بیش از 1500 ناشر برای شرکت در نمایشگاه ثبت نام کرده اند که این نشان می دهد در مقایسه با سال قبل و دوره نوزدهم نمایشگاه که به گفته احسان الله حجتی 1800 ناشر حضور یافته بودند، کاهش چشمگیری صورت گرفته باشد.
نظر شما