پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۱:۴۳

/ اختصاصی مهر /

14 هزار و 755 میلیارد تومان ؛ کسری بودجه واقعی دولت در سال گذشته

14 هزار و 755 میلیارد تومان ؛ کسری بودجه واقعی دولت در سال گذشته

کسری بودجه واقعی دولت در سال گذشته ( تراز دارایی‌های مالی ) به 147 هزار و 554 میلیارد ریال رسید.

به گزارش خبرنگار مهر و به استناد گزارش سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، تراز دارایی‌های مالی دولت در سال 1385 به 147 هزار و 554 میلیارد ریال رسید، این درحالی است که این تراز در قانون بودجه سال گذشته 135 هزار و 153 میلیارد ریال پیش بینی شده بود.

افزایش رقم تراز دارایی‌های مالی دولت از افزایش کسری بودجه دولت در سال گذشته حکایت دارد. استفاده از حساب ذخیره ارزی، انتشار اوراق مشارکت برای جذب منابع، استفاده ازتسهیلات خارجی، فروش سهام و ... منابع تامین کسری بودجه را تشکیل می‌دهد.

به عبارت دیگر، نحوه هزینه کرد دولت در سال گذشته به صورتی بوده است که خود به خود مجبور به استفاده از این منابع‌ ( فروش اوراق مشارکت، فروس سهام شرکت‌های دولتی و ... ) برای تامین اعتبارات لازم شده است.

از سوی دیگر هزینه‌های جاری دولت درسال گذشته به 355 هزار و 560 میلیارد ریال رسید که نسبت به سال 84 بیش از 40 درصد افزایش نشان می‌دهد.

 

کد خبر 474680

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha