پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ مهر ۱۳۹۸، ۱۷:۲۹

امام جمعه بوشهر:

وابستگی استان بوشهر به منابع آب خارج از استان کاهش یابد

وابستگی استان بوشهر به منابع آب خارج از استان کاهش یابد

بوشهر - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر خواستار توسعه آبشیرین‌کن‌ها در سطح استان شد و گفت: وابستگی استان بوشهر به منابع آب خارج از استان کاهش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری بعد از ظهر دوشنبه در بازدید از آبشیرین‌کن بوشهر اظهار داشت: یکی از چالش‌های اساسی در استان بوشهر وابستگی به منابع آبی خارج از استان است.

وی بر لزوم کاهش میزان وابستگی استان بوشهر به منابع آبی دیگر استان‌ها تاکید کرد و ادامه داد: یکی از مشکلات مهم استان این است که ۹۱ درصد آب مصرفی استان بوشهر از استان‌های همجوار تامین می‌شود و باید برای کاهش این نیاز تلاش شود.

امام جمعه بوشهر با اشاره به ساخت تاسیسات آبشیرین‌کن در نقاط مختلف استان بوشهر از شمال تا جنوب استان خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات خوب در استان توسعه تاسیسات شیرین‌سازی آب دریا بوده است.

وی با تقدیر از ساخت آبشیرین‌کن با ظرفیت ۱۲ هزار متر مکعب در بوشهر اضافه کرد: افزایش ظرفیت این آبشیرین‌کن به ۲۲ هزار مترمکعب می‌تواند بخش مهمی از مشکلاتی آبی بوشهر را مرتفع سازد و نیازها را تامین کند.

آیت‌الله صفایی بوشهری با تاکید بر تامین نیازهای آبی استان، افزود: با ایجاد ۱۵۰ هزار متر مکعب ظرفیت تامین آب از آبشیرین‌کن‌ها، گسترش خط کوثر و تعمیر و بازسازی خطوط فرسوده انتقال آب می‌توان گام مهمی در تامین آب استان برداشت.

کد خبر 4746820

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha