به گزارش خبرنگار مهر، فرشاد نصرتی پیش از ظهر سه شنبه در مجمع انتخاباتی هیئت بدمینتون استان اردبیل که در سالن جلسات مجموعه ورزشی رضازاده برگزار شد، عنوان کرد: با کمرنگ شدن موضوع استعدادیابی در استانهای مختلف کشور دستیابی به موفقیت در رده باشگاهی و ملی نیز امکان پذیر نخواهد شد و باید تمامی استانها برنامه ریزی ویژهای برای پیکرسنجی دقیق از ورزشکاران داشته باشند.
به گفته وی هر استانی که به استعدادهای ورزشی زیر ۱۲ سال توجه ویژهای داشته در بلندمدت از نتایج ارزشمند آن برخوردار شده تا در نتیجه پشتوانه سازی قدرتمند و مناسبی نیز برای تیم ملی انجام پذیرد.
دبیر فدراسیون بدمینتون تصریح کرد: استانهایی مثل مازندارن و مرکزی به عنوان الگویی برای استانهای کمتر توسعه یافته در بدمینتون معرفی شوند، چرا که این استانها یک مدت از سطح اول بدمینتون کشور فاصله گرفتند ولی با توجه ویژه به رده پایه اکثر مدالهای این مسابقات در رده پایه را از آن خود کردند.
نصرتی به ضرورت برخورداری از شیوههای نوین آموزشی در کلاسهای تمرینی بدمینتون تأکید کرد و افزود: تمامی بازیکنان باید با علوم جدید و روشهای نوین آشنا شده و از تجربیات مربیان کارآزموده بهره گرفته شود.
وی ادامه داد: ارتقای سطح دانش مربیان در بخش بانوان و آقایان در هیئتهای استانی باید مورد توجه قرار گرفته و وقفهای در حضور مربیان استانها در کلاسهای نوین مربیگری ایجاد نشود.
معلولان و بیماران خاص به بدمینتون جذب شوند
دبیر فدراسیون بدمینتون ادامه داد: ورزشکاران معلول، ناشنوا و بیماران خاص را نیز میتوان جذب رشته بدمینتون کرده و از ظرفیت این گروه به خوبی استفاده کرد.
وی به رویکرد مناسب استانهایی مثل خراسان جنوبی و لرستان که به توسعه بدمینتون جانبازان، معلولان و بیماران خاص توجه ویژهای دارند اشاره کرد و افزود: در شهرستان بیرجند نیز تمرکز مناسبی برای احیای ورزش جانبازان و معلولان در رشته بدمینتون وجود داشته و کسب عناوین متعدد در رقابتهای کشوری از موفقیت این شهرستان در این عرصه خبر میدهد.
نصرتی در پایان تأکید کرد: بدمینتون اردبیل در مقطعی حرفهای زیادی برای گفتن داشت و امیدواریم با تلاشهای ضابطه مند و مدیریت مناسب باز هم شاهد خبرهای خوبی از بدمینتون بازان اردبیلی در سطوح مختلف باشگاهی و ملی باشیم.
نظر شما