پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ مهر ۱۳۹۸، ۱۵:۲۶

فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان:

۱۰۰ هزار زائر پاکستانی وارد ایران شدند

۱۰۰ هزار زائر پاکستانی وارد ایران شدند

فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان بابیان اینکه تسهیل دررفت و آمد زائران اتباع ازجمله رویکردهای مهم ستاد اربعین است، گفت: از ابتدای محرم تاکنون ۱۰۰ هزار زائر پاکستانی وارد ایران شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو اربعین، سردار محمد ملاشاهی با اشاره به اینکه تسهیل در تردد زائران اتباع که از کشور پاکستان به ایران وارد می‌شوند در دستور کار قرار دارد، اظهار داشت: از ابتدای محرم تاکنون ۱۰۰ هزار زائر پاکستانی وارد ایران شدند که در ابتدا این زائران به مشهد مقدس و سپس به زیارت حرم حضرت معصومه (س) مشرف می‌شوند وی سپس به مرز شلمچه منتقل می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه در این مدت ۱۰ هزار و ۹۶ اتوبوس زائران اتباع از مرز میر جاوه وارد ایران شد، تصریح کرد: اقدامات خوبی در حوزه دیپلماسی با کشور پاکستان برای تسهیل دررفت و آمد پاکستانی‌ها به ایران انجام‌شده است.

فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان با تأکید بر لزوم ارائه خدمات به زائران اربعین بیان کرد: در حال حاضر امنیت در مرز میر جاوه و مسیر زائران پاکستانی ایجادشده است.

کد خبر 4747626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha