پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ مهر ۱۳۹۸، ۱۴:۵۳

مدیرکل کمیته امداد چهارمحال و بختیاری خبر داد

اشتغال ۱۴۰۰ مددجوی کمیته امداد در چهارمحال و بختیاری

اشتغال ۱۴۰۰ مددجوی کمیته امداد در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد- مدیرکل کمیته امداد استان چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای امسال تاکنون زمینه اشتغال یک هزار و ۴۰۰ مددجوی کمیته امداد استان فراهم شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی ملک پور بابیان اینکه طرح‌های اشتغال باهدف کمک به خودکفایی مددجویان اجرا می‌شود، بیان کرد:یک هزار و ۴۰۰ طرح اشتغالزا در سطح استان اجرا شده است که ۸۰۰ طرح توسط مددجویان در روستاها اجرا شده است.

وی با اشاره به اختصاص ۳۰ میلیارد و ۱۲۳ میلیون تومان تسهیلات به طرح‌های اشتغال، افزود: طرح‌های اشتغال توسط مددجویان به کارشناسان اشتغال این نهاد ارائه که پس از بررسی برای دریافت تسهیلات به صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت و یا بانک‌های طرف قرارداد معرفی می‌شوند.

مدیرکل کمیته امداد استان ادامه داد: با اجرای طرح‌های اشتغال، نیازمندانی که قادر به انجام کار هستند اما به علت مشکلات مالی توانایی تأمین ابزار کسب‌وکار را ندارند با دریافت تسهیلات زمینه اشتغال و خودکفایی خود و خانواده‌شان را فراهم می‌کنند.

ملک پور با اشاره به برگزاری دوره‌های کسب مهارت برای مددجویان گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۹۴۲ نفر از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شده‌اند.

کد خبر 4747691

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha