پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مهر ۱۳۹۸، ۱۶:۴۵

مدیرکل استاندارد آذربایجان‌شرقی:

۲۲ درصد واحدهای نمونه ملی استاندارد کشور از آذربایجان‌شرقی است

۲۲ درصد واحدهای نمونه ملی استاندارد کشور از آذربایجان‌شرقی است

تبریز- مدیرکل استاندارد آذربایجان‌شرقی گفت: در ارزیابی سال جاری سازمان ملی استاندارد ۲۲ درصد از واحدهای نمونه تولیدی و صنعتی ملی کشور از آذربایجان شرقی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، ساسان فرشی حق رو، روز چهارشنبه افزود: امسال ۴ واحد تولیدی و صنعتی استان از سوی سازمان ملی استاندارد ایران در بین ۱۸ واحد نمونه کشوری قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه برای انتخاب واحد نمونه ملی ۸ واحد تولیدی و صنعتی از این استان به سازمان ملی استاندارد معرفی شده بود، اظهار داشت: واحدهای تولیدی و صنعتی برای قرار گرفتن در بین واحدهای نمونه ملی باید حداقل ۷۰ امتیاز را کسب کنند و در هیچ یک از محصولات تولیدی خود امتیاز منفی نداشته باشند.

مدیرکل استاندارد آذربایجان‌شرقی با تاکید بر اینکه واحدهای منتخب به عنوان نمونه ملی باید تمامی ویژگی ها و شاخص های مربوط به سازمان ملی استاندارد را رعایت کنند، گفت: برگزاری آموزش های دوره ای برای مدیران کیفی، تدوین استانداردهای ملی، مطابقت محصولات با استاندارد ملی، اختراع نمونه و تولید محصولات جدید و جلب رضایتمندی مردم از جمله شاخص های انتخاب واحدها به عنوان نمونه ملی است.

فرشی حق رو، با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب برای تولید داخلی باکیفیت، ادامه داد: انتخاب این تعداد واحد نمونه ملی از آذربایجان شرقی نشانگر سطح بالای محصولات تولیدی استان و پیگیری مستمر کارشناسان این اداره کل برای نظارت بر محصولات واحدهای تولیدی است.

کد خبر 4748545

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha