پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ مهر ۱۳۹۸، ۱۱:۰۸

مدیر جهاد کشاورزی بهار:

۲۰۰ تن بذر جو بین کشاورزان شهرستان بهار توزیع خواهد شد

۲۰۰ تن بذر جو بین کشاورزان شهرستان بهار توزیع خواهد شد

همدان - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار از آغاز کشت محصولات پاییزه در شهرستان بهار خبر داد و گفت: ۲۰۰ تن بذر جو بین کشاورزان شهرستان بهار توزیع خواهد شد.

هوشنگ کرمی در گفتگو با خبرنگر مهر عنوان کرد: شهرستان بهار  دارای ۸۳ هزار هکتار اراضی آبی و دیم است که با فرا رسیدن پاییز، کشت پاییزه  محصولات در مناطق تحت کشت شهرستان بهار آغاز می شود و عمده ترین محصولات کشت شده در این مزارع شامل گندم و جو کلزا و سیر است.

وی برنامه کشت غلات پائیزه را حدود ۵۶ هزار هکتار شامل گندم آبی و دیم و جو آبی و دیم اعلام کرد و افزود: در حال حاضر عملیات آماده سازی اراضی و کشت در مزارع دیم آغاز شده و نهاده‌های مورد نیاز شامل کود و بذر در حال توزیع است و برای توزیع نهاده‌ها مراکز جهاد کشاورزی تابعه و عاملان مجاز توزیع نهاده ها آمادگی لازم را دارند.

کرمی یادآور شد: همچنین یک هزار و ۸۲۰ تن انواع کودهای شیمیایی و ۹۰۰ تن انواع بذور گندم آبی و دیم و ۲۰۰ تن بذر جو میان کشاورزان شهرستان توزیع خواهد شد.

وی اظهار داشت: امسال تعداد ۱۲ نفر کارشناس ناظر در ۳ مرکز جهاد کشاورزی تابعه و ستاد شهرستان بهار کار نظارت بر مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولات پاییزه را به عهده خواهند داشت.

کرمی اضافه کرد: شهرستان بهار با دارا بودن ۳ مرکز جهاد کشاورزی کار خدمات رسانی به بخش کشاورزی و نظارت بر عملیات کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی را انجام می دهد.

وی در پایان با توجه به اهمیت بذر در افزایش تولید محصولات از کشاورزان خواست از بذور اصلاح و ضد عفونی شده که توسط مراکز مجاز اتحادیه تعاونی روستائی و تعاونی های تولید تهیه شده استفاده کنند.

کد خبر 4750948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha