پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۲۸ مهر ۱۳۹۸، ۱۱:۲۲

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کرمانشاه عنوان کرد:

خدمات‌رسانی اورژانس به بیش از ۱۷ هزار زائر اربعین

خدمات‌رسانی اورژانس به بیش از ۱۷ هزار زائر اربعین

کرمانشاه _ رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه از ارائه خدمات به بیش از ۱۷ هزار زائر اربعین خبر داد.

صائب مدرسی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: از نخستین روز اجرای طرح اربعین تاکنون ۱۷ هزار و ۳۶۴ زائر از خدمات مرکز مدیریت حوادث استان کرمانشاه بهره مند شدند.

وی افزود: در این راستا به ۱۶ هزار و ۲۷۶ بیمار و مصدوم سرپایی خدمت رسانی شد و یک هزار و ۷۹  نفر به بیمارستان انتقال داده شدند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در این مدت سه پرواز توسط اورژانس هوایی برای انتقال پنج بیمار انجام شد.

این مسئول گفت: از نیمه مهر ماه تاکنون شمار خدمات اتوبوس آمبولانس به سه هزار و ۹۲۲ مورد رسیده است.

مدرسی تصریح کرد: به ۳۵۶ فرد دچار مسمومیت گوارشی، ۵۴۳ فرد دارای بیماری تنفسی و ۶۲۰ بیمار قلبی خدمت رسانی شده است.

وی با بیان اینکه ۲۸۴ نفر که دچار ترومای غیر ترافیکی شده اند از خدمات مرکز مدیریت حوادث بهره مند شدند، گفت: همچنین به ۱۱ تبعه خارجی ارائه خدمت شد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: به طور متوسط از ظرفیت ۵۰ دستگاه آمبولانس و پنج دستگاه اتوبوس آمبولانس استفاده شده است.

کد خبر 4751045

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha