پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ مهر ۱۳۹۸، ۲۱:۵۲

فرمانده انتظامی قرچک خبر داد؛

دستگیری اخاذان انتشار عکس خصوصی شهروند قرچکی در کمتر از ۲۴ ساعت

دستگیری اخاذان انتشار عکس خصوصی شهروند قرچکی در کمتر از ۲۴ ساعت

قرچک- فرمانده انتظامی قرچک از دستگیری مرد و زن اخاذ با تهدید انتشار عکس خصوصی شهروند قرچکی در کمتر از ۲۴ ساعت خبر داد.

سرهنگ علی موسی پور در گفتگو با خبرنگار مهر،  از دستگیری مرد و زن اخاذ با تهدید انتشار عکس خصوصی شهروند قرچکی در کمتر از ۲۴ ساعت خبر داد و اظهار داشت: خانمی  با مرجوعه قضایی به این پلیس مراجعه و اظهار داشت فردی ناشناس در اینستاگرام با در اختیار داشتن تصاویر شخصی ام، بنده را تهدید و قصد اخاذی ۲۰ میلیون تومانی از من را دارد.

وی  گفت: سریعاً موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفته و تیمی مجرب از پلیس فتای شهرستان مأمور پیگیری پرونده شدند.

این مقام انتظامی ضمن اشاره به سرعت عمل مأموران در دستگیری اخاذ ظرف کمتر از ۲۴ ساعت، اظهار داشت: پس از اقدامات فنی و پلیسی و بررسی پایگاه داده پلیس فتا متهم شناسایی و برای توضیح به این پلیس دعوت شد.

این مقام مسئول ادامه داد: پس از اخذ اظهارات متهم در مواجهه با ادله جرم، راهی جز اعتراف نداشته و با معرفی همدست مؤنث خود پرونده با کمترین هزینه و در کوتاه ترین زمان ممکن مختومه گردید.

در پایان سرهنگ موسی پور با اشاره به تحویل متهم و همدست وی به مراجع قضایی از شهروندان خواست در فضای مجازی مراقب ارتباطات با افراد ناشناس باشند و تحت هیچ شرایطی عکس های خصوصی خود را حتی برای دوستانشان ارسال نکنند
 

کد خبر 4751681

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد NL ۲۲:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۸
      0 0
      والله ما 60 روز است درگیر یک باند دلار تقلبی هستیم و هرچی میریم مجرمان را معرفی می کنیم و درخواست میکنیم که برای دستگیری شان اقدامی کنند، اصلا و ابدا خبری نیست؛ اینها را هم پیگیری کنید (لطفا)