به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع برق کردستان، هیوا لهونیان با بیان اینکه عملیات برق رسانی به ۹ روستای کردستان با اعتباری بالغ بر ۳۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در سال جاری در دست اقدام است، اظهار داشت: اعتبار این پروژه ها از محل اعتبارات عوارض برق سال ۹۸ تامین شده است.
وی با اشاره به اینکه یک روستای دیگر نیز از طریق توسعه سیستم خورشیدی مشکل برق رسانی آن رفع خواهد شد، افزود: با اجرا و اتمام این پروژه ها ۱۴۹ خانوار از نعمت برق برخوردار می شوند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان ادامه داد: این پروژه ها با احداث ۱۰.۲۹ کیلومتر شبکه فشار متوسط هوایی، احداث ۱۰ دستگاه پست هوایی و احداث ۴.۳ کیلومتر شبکه فشار ضعیف انجام می شوند.
لهونیان یادآور شد: همچنین اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال برای برق رسانی به ۴۰۰ خانوار عشایر (هه وارهای هورامان) از طریق سیستم های پورتال قابل حمل خورشیدی نیز هزینه شده است.
وی در ادامه با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی در شش ماهه اول سال جاری در پروژه برق رسانی به این روستاها، بیان کرد: در این عملیات روستاهای صالح دیلان، حمه کوژراو، کوخ بروژ و تپله قو شهرستان بانه قبلا از طریق سیستم خورشیدی برقدار شده بودند که به دلیل معیوب شدن سیستم های خورشیدی در سال ۹۸ با احداث شبکه توزیع عملیات برق رسانی صورت می گیرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان در ادامه با اشاره به روستای نعمت آباد بیجار، گفت: این روستا از طریق توسعه سیستم خورشیدی تأمین برق خواهد شد.
لهونیان در ادامه با اشاره به بقیه روستاهای موجود در این پروژه عظیم که با احداث شبکه توزیع عملیات برق رسانی به این روستاها برای اولین بار صورت می گیرد، افزود: روستای قیصه در شهرستان بیجار، روستای سید آباد در شهرستان سقز و روستاهای کانی کبود، پیران کهنه، دره مر و لهو از شهرستان مریوان و روستای کریم آباد از شهرستان کامیاران از جمله روستاهایی است که در قالب این پروژه تأمین برق آنان در دستور کار قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: شبکه برق روستاها به جهت شرایط توپوگرافی و جوی نامناسب برق رسانی و خدمات رسانی سخت تر است و همواره با تلاش و برنامه ریزی مدون و هدفمند سعی بر برقدار کردن تمام روستاهای زیر پنج خانوار در آینده نزدیک هستیم.
نظر شما